Μουσικη

Πέθανε ο Σκωτσέζος DJ Jackmaster σε ηλικία 38 ετών

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του Jack Revill

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σκωτσέζος DJ και παραγωγός Jack Revill
Ο Σκωτσέζος DJ και παραγωγός Jack Revill γνωστός ως Jackmaster © Instagram/jackmaster

Με καταγωγή από τη Γλασκώβη, ο DJ Jackmaster άφησε το στίγμα του στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub πριν συνιδρύσει την δισκογραφική εταιρεία Numbers

Ο Σκωτσέζος DJ και παραγωγός Jack Revill, ευρύτερα γνωστός ως Jackmaster, πέθανε σε ηλικία 38 ετών μετά από τραυματισμό στο κεφάλι, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Ο DJ Jackmaster, με πραγματικό όνομα Jack Revill, έφυγε από τη ζωή στην Ίμπιζα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου μετά από «επιπλοκές που προέκυψαν από τυχαίο τραυματισμό στο κεφάλι». Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση με μια συγκινητική δήλωση.

«Jack Revill, γνωστός σε πολλούς ως Jackmaster. Ο Jack βρήκε τραγικό θάνατο στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από τυχαίο τραυματισμό στο κεφάλι. Η οικογένειά του είναι εντελώς συντετριμμένη. Ενώ είναι βαθιά συγκινημένοι από τη συντριπτική υποστήριξη από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, η οικογένεια ζητά ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, καθώς διαχειρίζονται το τεράστιο πένθος αυτής της καταστροφικής απώλειας», ανέφερε η ανακοίνωση.

JACKMASTER | The Boy Out Of Glasgow | JAPAN 🇯🇵

Με καταγωγή από τη Γλασκώβη, ο Jack άφησε το στίγμα στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub πριν συνιδρύσει την επιδραστική δισκογραφική εταιρεία Numbers. Το τελευταίο του banger «Nitro», με τη συμμετοχή του Kid Enigma, κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τον ίδιο να λέει στο περιοδικό Electronic Groove: «Ο Jack είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου. Ήταν για να νιώθεις ανεβασμένος και εμπνευσμένος στο κλαμπ. Δυστυχώς, αυτές οι στιγμές είναι σπάνιες πλέον. Φταίνε τα τηλέφωνα και οι άνθρωποι που δεν χορεύουν, νομίζω».

Στον απόηχο της τραγικής είδησης, το δίδυμο Disclosure προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον τιμήσει, γράφοντας: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό. Σε ευχαριστούμε για όλες τις εκπληκτικές αναμνήσεις και την έμπνευση Jack. Αυτό είναι απλά απαίσιο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.