Μουσικη

Οι The Cure κυκλοφόρησαν το νέο τους σινγκλ, «A Fragile Thing»

Από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους «Songs of a Lost World»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής των The Cure, Robert Smith
Ο τραγουδιστής των The Cure, Robert Smith © ΕΡΑ/MATIAS MARTIN CAMPAYA

Οι The Cure έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο σινγκλ από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Songs of a Lost World»

Οι The Cure επιστρέφουν με ένα ακόμη σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Songs of a Lost World» με τίτλο «A Fragile Thing». Το σινγκλ έρχεται δύο εβδομάδες μετά το «Alone», που ήταν και το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά από 16 χρόνια.

The Cure - A Fragile Thing (Lyric Video)

Το «A Fragile Thing» των The Cure που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου δείχνοντας ότι οι Βρετανοί βρίσκονται ακόμα σε φόρμα.

Το «Songs of a Lost World» αναμένεται την 1η Νοεμβρίου. Αφού καθυστέρησε την αρχική του κυκλοφορία το 2019, το συγκρότημα οργάνωσε την περιοδεία «Shows of a Lost World» για να υποστηρίξει το άλμπουμ, όπου και έκαναν το ντεμπούτο τους πολλά από τα τραγούδια του (συμπεριλαμβανομένου του «A Fragile Thing»).

Τον περασμένο Αύγουστο, επιβεβαιώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του «Songs of a Lost World», ενώ ακολούθησε η κυκλοφορία του «Alone», το οποίο κέρδισε το Song of the Week όταν έγινε διαθέσιμο για streaming.

«Το A Fragile Thing καθοδηγείται από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις δύσκολες αποφάσεις και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη μάταιη λύπη που μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις επιλογές», είπε ο Smith, «όσο σίγουροι κι αν είμαστε ότι έχουν γίνει οι σωστές επιλογές… μπορεί συχνά να είναι πολύ δύσκολο να είσαι το άτομο που πραγματικά πρέπει να είσαι».

Το tracklist του άλμπουμ:

  1. Alone
  2. And Nothing Is Forever
  3. A Fragile Thing
  4. Warsong
  5. Drone:Nodrone
  6. I Can Never Say Goodbye
  7. All I Ever Am
  8. Endsong

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.