Μουσικη

Ο Δημήτρης Φέσσας παρουσιάζει το νέο του single «City Lights»

Ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τη διαμονή του στην Αμερική όπου έζησε για 2 χρόνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Φέσσας παρουσιάζει το νέο του single «City Lights»

City Ligths: Ακούστε το νέο single του Δημήτρη Φέσσα

Η επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου single «Architect», που παρουσιάστηκε στη συναυλία του Ιουλίου 2024, στο φεστιβάλ «Jazz in Athens» υπό την αιγίδα του «Mara Karetsos Center of Culture and Science Greece», ήταν μόνο η αρχή για τον Δημήτρη Φέσσα.

O Δημήτρης Φέσσας συνεχίζει την δημιουργική του πορεία με το δεύτερο κατά σειρά single του με τίτλο «City Lights».

Dimitris Fessas - City Lights | LIVE Jazz in Athens - 02/07/2024

Το «City Lights» είναι εμπνευσμένο από τις εμπειρίες του Δημήτρη Φέσσα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική, όπου έζησε για δύο χρόνια.

Συχνές επισκέψεις του στη Νέα Υόρκη του άφησαν ανεξίτηλες εντυπώσεις, οι οποίες αποκτούν ζωή μέσα από το νέο του αυτό τραγούδι. Με γλαφυρό τρόπο, περιγράφει την πολύπλευρη φύση μίας μητρόπολης – την ταχύτατη εξέλιξή της - αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που ανεπαίσθητα παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, ενώ η μουσική του κομματιού είναι σε pop μονοπάτια.

Μέσα από τη ματιά ενός αποστασιοποιημένου παρατηρητή, το “City Lights” εξερευνά τους τρόπους σκέψης των ανθρώπων που συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα της εποχής μας. Ο Δημήτρης αποτυπώνει τους θετικούς και αρνητικούς παράγοντες που χαρακτηρίζουν τη ζωή σε μια σύγχρονη πόλη, φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθήματα και σκέψεις που συναντάμε σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Το νέο single «City Lights» είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και υπόσχεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Δημήτρη Φέσσα στη μουσική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Email: info@dimitrisfessas.com
Website: dimitrisfessas.com

InstagramFacebook

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.