Μουσικη

Εξώδικο από τη Μαρίνα Σάττι στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή

Επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει αντιγραφή του «Ah Thalassa»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξώδικο από τη Μαρίνα Σάττι στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή
Φωτογραφία Αρχείου © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Εξώδικο από τη Μαρίνα Σάττι στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή - Επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει αντιγραφή του «Ah Thalassa»

Ήταν στις αρχές Ιουλίου όταν έγινε γνωστό πως ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας έχει αποστείλει εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι και τη δισκογραφική της εταιρεία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6), ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας διεκδικεί την πατρότητα της μουσικής στο τραγούδι «Αχ Θάλασσα», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι.

"Θάλασσα"  Αχ...θάλασσα -Μιλτιάδης Κασσάρας "Thalassa aka Ah thalassa" - Miltiadis Cassaras

«Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι το κυρίως θέμα του τραγουδιού, οι τέσσερις νότες που το αποτελούν είναι πανομοιότυπες στον ήχο, όπως και ένα μέρος από συγχορδίες, με το ομότιτλο κομμάτι του Μιλτιάδη Κασσάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη, Γιάννης Νισύριος, στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.

«Στην πραγματικότητα η σύνθεση δεν είναι δημιούργημα από τη Μαρίνα Σάττι ούτε και τη Λένα Κιτσοπούλου, ούτε κανενός άλλου. Είναι ολοφάνερα απομίμηση δικής μου σύνθεσης», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο που εστάλη στη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI.

Εξώδικο από τη Μαρίνα Σάττι στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή του «Ah Thalassa»

Σήμερα στην εκπομπή της Super Κατερίνα έγινε γνωστό πως και η Μαρίνα Σάττι αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο ανταπαντώντας με εξώδικο στον συνθέτη και αμφισβητώντας ότι έχει αντιγράψει οτιδήποτε και τον καλεί να σταματήσει να τη δυσφημεί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4mwgzn401dd)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίνα Σάττι έχει αφιερώσει το συγκεκριμένο τραγούδι στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν το videoclip σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν στην Μεσόγειο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.