Μουσικη

Το συγκινητικό μήνυμα της Παπαρίζου και του Μάστορα για τη Μαρινέλλα

Από τη συναυλία τους στην Κύπρο έστειλαν μήνυμα για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρινέλλα
Η Μαρινέλλα © EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το συγκινητικό μηνύμα της Παπαρίζου και του Μάστορα για τη Μαρινέλλα - Από τη συναυλία τους στην Κύπρο έστειλαν μήνυμα για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου

Οι «Μέλισσες» και η Έλενα Παπαρίζου έδωσαν μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Aμφιθέατρο στη Λάρνακα, όμως η βραδιά αυτή είχε και μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, λόγω της σπουδαίας Μαρινέλλας.

Η Μαρινέλλα δίνει μάχη για τρίτο βράδυ στη ΜΕΘ, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Συγκινημένος ο Χρήστος Μάστορας παρέα με την Έλενα Παπαρίζου, είπαν ορισμένα λόγια από καρδιάς on stage στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, για την Μαρινέλλα και τις δύσκολες ώρες που περνά στο νοσοκομείο.

«Η τελευταία φορά που βρέθηκα στο Παττίχειο θέατρο ήταν με την αγαπημένη μας Μαρινέλλα. Θα ήθελα από το βάθος της καρδιάς μου να της στείλουμε όλοι από την Κύρο την αγάπη μας, να βρει τη δύναμη γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δυνατή είναι η Μαρινέλλα. Είναι είδωλο στη δύναμη, ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως μάνα, ως γιαγιά, τα πάντα! Μαρινέλλα σε αγαπάμε και σε περιμένουμε» είπε συγκινημένη και η Έλενα Παπαρίζου.

«Είναι γυναικεία επανάσταση. Τότε που ξεκίνησε η Μαρινέλλα σε τι εποχή ζούσε και είναι από τις πρώτες γυναίκες που φόρεσε παντελόνι. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για εκείνη» ανέφερε από τη μεριά του ο Χρήστος Μάστορας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.