Μουσικη

Η Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στη Λουιζιάνα

Η τραγουδίστρια και ο Τζέρεμι Ντουφρέν γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Λάνα Ντελ Ρέι είχε διαψεύσει ότι ήταν σε σχέση με τον Ντουφρέν με μια ανάρτηση στις 31 Αυγούστου

Η διάσημη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον Τζέρεμι Ντουφρέν, έναν πιστοποιημένο ειδικό που κάνει περιηγήσεις με σκάφος σε νερά με αλιγάτορες την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι έγινε γνωστό ότι ήταν μαζί στο τέλος του Αυγούστου.

Η Λάνα Ντελ Ρέι και ο Ντουφρέ παντρεύτηκαν έξω από τη Νέα Ορλεάνη

Ο Ντουφρέν και η Ντελ Ρέι αντάλλαξαν όρκους κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους στη Λουιζιάνα.

Η Ντελ Ρέι εθεάθη να περπατάει στον διάδρομο με ένα λευκό φόρεμα μαζί με τον πατέρα της Ρόμπερτ Γκραντ ενόψει του γάμου. Ο Ντουφρέν φορούσε σκούρο κοστούμι, γιλέκο και καφέ δερμάτινα παπούτσια. Η τελετή πραγματοποιήθηκε δίπλα στο Bayous des Allemends, όπου ο Ντουφρέν πραγματοποιεί τις περιηγήσεις με σκάφος έξω από τη Νέα Ορλεάνη.

Η 39χρονη τραγουδίστρια και ο Ντουφρέν, οι οποίοι φέρονται να γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια (εμφανίστηκαν σε κοινή φωτογραφία στο Facebook το 2019), φημολογήθηκαν για πρώτη φορά ότι βγαίνουν μετά την εμφάνιση ενός βίντεο στο TikTok που τους δείχνει να κρατιούνται χέρι-χέρι αυτό το καλοκαίρι.

Εν μέσω των φημών, η Ντελ Ρέι φαινομενικά διέψευσε ότι ήταν σε σχέση με τον Ντουφρέν στην ενότητα των σχολίων μιας ανάρτησης στο Instagram στις 31 Αυγούστου. Παρά τη άρνηση της καλλιτέχνιδας, η Ντελ Ρέι φωτογραφήθηκαν ξανά χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν παρευρέθηκαν στον γάμο του μοντέλου, της Κάρεν Έλσον.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε αρραβωνιαστεί τον συνάδελφό της μουσικό Έβαν Γουίνικερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard από τον Μάρτιο του 2023. Ωστόσο, ο γάμος δεν προχώρησε, με την Ντελ Ρέι να δηλώνει ελεύθερη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Harper's Bazaar» τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Πριν από αυτό, τον Δεκέμβριο του 2020, η ποπ - σταρ φημολογούνταν επίσης ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Κλέιτον Τζόνσον.