Μουσικη

Η Lady Gaga κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Harlequin»

Βασισμένο στην ταινία του Todd Phillips, «Joker: Folie à Deux»

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Lady Gaga
Η Lady Gaga στο φεστιβάλ Βενετίας στην πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» © ΕΡΑ/ETTORE FERRARI

Η Lady Gaga έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο εξώφυλλο του δίσκου «Harlequin» στο Instagram

Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι αύριο 27 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ «Harlequin» με αφορμή την πρόσφατη ταινία «Joker: Folie à Deux», με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Χοακίν Φίνιξ.

Lady Gaga: Η Harlequin κινείται στον κόσμο με μια ανωριμότητα την οποία θεώρησα ενδιαφέρουσα

Η τραγουδίστρια μπήκε στο Instagram για να κάνει την ανακοίνωση την Τρίτη, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του άλμπουμ και τη λίστα κομματιών του. Η Lady Gaga έδωσε επίσης στη δημοσιότητα και το επίσημο εξώφυλλο του δίσκου. Παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι επίσημοι τίτλοι των κομματιών οι οποίοι είναι 13 στον αριθμό.

Το tracklisting του άλμπουμ υποδηλώνει ότι διασκευές από την ταινία, όπως τα «Get Happy» και «Oh, When the Saints», θα συνδυαστούν με νέο υλικό.

«Έγραψα ένα βαλς για την ταινία», δήλωσε πρόσφατα η Gaga στο Vogue. «Και είχα έναν πιανίστα, τον Alex Smith, τον οποίο ζήτησα να είναι μαζί μου στις σκηνές μου. Υπάρχουν στιγμές στην ταινία όπου υποδύομαι μια ενήλικη γυναίκα που τραγουδάει σαν μικρό κορίτσι. Και κινείται μέσα στον κόσμο με αυτό το είδος ανωριμότητας, το οποίο θεώρησα ενδιαφέρον».

Oλόκληρος ο δίσκος είναι βασισμένος στην ταινία του Todd Phillips, αλλά και στην Harleen «Lee» Quinzel ή Harley Quinn που υποδύεται η Gaga στην ταινία. Η ταινία «Joker: Folie à Deux» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας στις αρχές του μήνα και απέσπασε ανάμεικτες κριτικές.

Joker: Folie À Deux | Official Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.