Μουσικη

Οι Oasis έτοιμοι να ανακοινώσουν συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Παγκόσμιος ενθουσιασμός για την επανένωση των αδελφών Γκάλαχερ - Ανάρπαστα τα εισιτήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Oasis θα ανακοινώσουν ημερομηνίες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες - O Λίαμ Γκάλαχερ φέρεται να επιβεβαιώνει ότι το συγκρότημα θα περιοδεύσει στις ΗΠΑ
Οι Oasis φέρονται έτοιμοι να ανακοινώσουν τις πρώτες τους συναυλίες στις ΗΠΑ μετά από 16 χρόνια © Paul Bergen/Redferns

Οι Oasis θα ανακοινώσουν ημερομηνίες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες - O Λίαμ Γκάλαχερ φέρεται να επιβεβαιώνει ότι το συγκρότημα θα περιοδεύσει στις ΗΠΑ

Οι Oasis φέρονται έτοιμοι να ανακοινώσουν τις πρώτες τους συναυλίες στις ΗΠΑ μετά από 16 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Oasis πρόκειται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες της περιοδείας τους στις ΗΠΑ την προσεχή Παρασκευή, δίνοντας στους θαυμαστές τους άλλη μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πολυαναμενόμενες συναυλίες επανένωσης.

Oasis - Oasis Live '25 [Official Trailer]

Oasis: Ξανά στη σκηνή για πρώτη φορά από το 2009

Ο Λίαμ και ο Νοέλ Γκάλαχερ πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά από το 2009, όταν θα δώσουν μια σειρά συναυλιών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το επόμενο καλοκαίρι.

Πολλοί θαυμαστές τους ωστόσο έμειναν απογοητευμένοι κατά τη διάρκεια μιας χαοτικής διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων, με τεράστιες ηλεκτρονικές ουρές και ένα δυναμικό σύστημα πώλησης που εκτόξευσε τις τιμές στα ύψη.

Η Sun ανέφερε ότι οι ημερομηνίες στην Αμερική για το 2025 θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, ενώ το βρετανικό σχήμα δεν έχει παίξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από το 2008.

Οι Oasis στην κορυφή των τσαρτ 30 χρόνια μετά το «Definitely Maybe»

Η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες έχουν καταγραφεί ως πόλεις όπου οι Oasis θα εμφανιστούν το επόμενο έτος.

Μια διαφήμιση της Apple Music εμφανίστηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης με μια εικόνα των αδελφών Γκάλαχερ να γράφει: «Αν χρειάζεται να βάλουμε μια διαφημιστική πινακίδα για να πείσουμε αυτούς τους τύπους να έρθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, εδώ είναι».

Η ανακοίνωση της επανένωσης οδήγησε σε έξαρση του ενδιαφέροντος για τους Oasis, με το σινγκλ «Live Forever» να μπαίνει ξανά στο top 10 τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αλλά και για τη σκηνή της Britpop συνολικά, με αρκετές μπάντες να επανασυστήνονται.

Oasis - Live Forever (Official HD Remastered Video)

Υπήρξε επίσης συζήτηση περί ηχογράφησης νέου άλμπουμ από τους Oasis, με τον συνήθως ομιλητικό Λίαμ να δηλώνει ότι ένα νέο LP ήταν έτοιμο από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι αδελφοί Γκάλαχερ ανέβηκαν για τελευταία φορά μαζί στη σκηνή για το V Festival το 2009 και διαλύθηκαν λίγες ώρες πριν εμφανιστούν στο Rock En Seine στο Παρίσι λίγες εβδομάδες αργότερα.

Από τότε, ο Λίαμ έχει κυκλοφορήσει σειρά σόλο άλμπουμ, ενώ οι High Flying Birds του Νοέλ Γκάλαχερ έχουν επίσης κυκλοφορήσει νέο υλικό.

Ο Λίαμ Γκάλαχερ ερμήνευσε ολόκληρο το πρώτο άλμπουμ των Oasis «Definitely Maybe» σε διάφορες εκδηλώσεις το καλοκαίρι, καθώς το εμβληματικό για τη Britpop σκηνή LP έγινε 30 ετών.

Oasis - Definitely? Maybe? Noel Answers Your Questions!

Πότε παίζουν οι Oasis

Οι επίσημες ημερομηνίες τους που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Cardiff Principality Stadium: 4 και 5 Ιουλίου

Heaton Park του Μάντσεστερ: 11,12, 16, 19 και 20 Ιουλίου

Λονδίνο: Wembley Stadium: 26, 30 Ιουλίου, 2 και 3 Αυγούστου

Στάδιο Murrayfield του Εδιμβούργου Scottish Gas: 8, 9 και 12 Αυγούστου

Δουβλίνο Croke Park: 16 και 17 Αυγούστου

(Με πληροφορίες της Standard)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.