Μουσικη

Η Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε νέο άλμπουμ και τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία της εδώ και μια δεκαετία

Κυκλοφορεί στις 18 Οκτωβρίου το «Tension II» - Οι σταθμοί της μεγάλης τουρνέ

Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Κάιλι Μινόγκ κυκλοφορεί νέο άλμπουμ - Οι πρώτες πληροφορίες για το «Tension II» και την παγκόσμια περιοδεία της 56χρονης ποπ σταρ.

Η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία της εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία, καθώς και το σίκουελ του άλμπουμ που σηματοδότησε την επιστροφή της, «Tension».

Η παγκόσμια περιοδεία της Κάιλι Μινόγκ θα ξεκινήσει από την πατρίδα της, την Αυστραλία, τον Φεβρουάριο, και στη συνέχεια θα περάσει από την Ασία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα 13 τραγούδια του «Tension II» θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου.

Κάιλι Μινόγκ: Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ και προϊδεάζει για «πολύ Padaming»

Σε δήλωσή της, το ποπ είδωλο δήλωσε ότι είναι «πέρα για πέρα ενθουσιασμένη» που θα «γιορτάσει την εποχή του Tension και όχι μόνο» μαζί με τους θαυμαστές της.

«Θα υπάρχει πολύ Padaming», είπε, αναφερόμενη στο viral, βραβευμένο με Γκράμι σινγκλ «Padam Padam» του 2023.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί είκοσι ημερομηνίες, αλλά η Κάιλι Μινόγκ δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες.

Η 56χρονη σταρ βρίσκεται σε στάδιο αναζωογόνησης της καριέρας της, μετά την επιτυχία του «Tension» και του «Padam Padam».

Τον Φεβρουάριο παρέλαβε το δεύτερο Γκράμι της, 20 χρόνια μετά το πρώτο, ενώ τον επόμενο μήνα έλαβε το βραβείο Global Icon Award των Brits.

Από τότε που εμφανίστηκε ως η γενναία μηχανικός αυτοκινήτων Σαρλίν στη σαπουνόπερα «Neighbours» το 1986, έχει συγκεντρώσει δεκάδες επιτυχημένα σινγκλ και μια τροπαιοθήκη γεμάτη βραβεία.

Έχει επίσης εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, έχει τιμηθεί από το Στέμμα και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες.

Δεκτά με ενθουσιασμό αλλά και άγχος τα νέα για την Κάιλι Μινόγκ

Τα νέα της περιοδείας και του άλμπουμ έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό, αλλά και κάποιο άγχος από μέρους των θαυμαστών της, δεδομένου ότι οι ημερομηνίες της συναυλίας στο Νιούκαστλ συμπίπτουν με την προσεχή Eurovision, που διεξάγεται στην Ελβετία τον Μάιο.

Εν τω μεταξύ, οι συναυλίες της στο Σίδνεϊ γίνονται την ίδια στιγμή με την ετήσια παρέλαση του Gay and Lesbian Mardi Gras - γεγονός που ωθεί πολλούς από τους Αυστραλούς ακροατές της να ζυγίσουν ένα δύσκολο δίλημμα. Η Κάιλι Μινόγκ έχει μεγάλο κοινό στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

«Τι να κάνουμε... μια τέτοια νύχτα;», ανέφερε ένας διαδικτυακός σχολιαστής.

(Με πληροφορίες του BBC News)