Μουσικη

Οι Jane’s Addiction κυκλοφόρησαν το νέο single «True Love» λίγο μετά την ακύρωση της περιοδείας τους

Ενώ τα μέλη του συγκροτήματος είναι ακόμα «στα μαχαίρια»

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Jane’s Addiction
Οι Jane’s Addiction κυκλοφορούν το νέο τους single «True Love» © Instagram/janesaddiction

Jane’s Addiction: Λίγο μετά την ακύρωση της περιοδείας τους κυκλοφόρησαν το νέο single «True Love»

Οι αμερικάνοι Jane’s Addiction κυκλοφόρησαν το νέο τους single «True Love» σε μια χρονική στιγμή όπου τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά ανάμεσα στα μέλη της μπάντας.

True Love

Το κομμάτι είναι ​​το δεύτερο σινγκλ από τo επανενωμένο line up του συγκροτήματος και θέτει τους Jane's Addiction σε «λειτουργία» μπαλάντας, με απαλά κρουστά και τη φωνή του Farrell να διαπερνά τo mix: «I remember when I first felt true love/ I was very young». Η κιθάρα του Navarro κορυφώνεται καθώς το κομμάτι προχωρά σε ένα τελικό κρεσέντο.

Το κομμάτι κυκλοφορεί επίσημα μάλλον σε μια μάλλον άβολη στιγμή μετά την ακύρωση των υπόλοιπων ημερομηνιών της περιοδείας του γκρουπ στις ΗΠΑ λόγω της συμπεριφοράς του τραγουδιστή Perry Farrell προς τα άλλα μέλη του συγκροτήματος. Η ένταση είχε κορυφωθεί με τον Farrel να ρίχνει μπουνιά στον κιθαρίστα Dave Navarro κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης σε συναυλία στη Βοστώνη την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα ο Farrell να απομακρυνθεί από το συνεργείο και τους συμπαίκτες του.

Ως αποτέλεσμα του συμβάντος ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (16 Σεπτεμβρίου) ότι η υπόλοιπη περιοδεία στις ΗΠΑ θα ακυρωθεί, με τον Navarro και τους συναδέλφους του Jane's Addiction, Eric Avery και Stephen Perkins, να κάνουν λόγο για «ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς» και για «προβλήματα ψυχικής υγείας» του Perry Farrell, σε κοινή τους δήλωση. Ο Farrell απολογήθηκε βέβαια στη συνέχεια αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Οι Jane's Addiction σχηματίστηκαν στο Λος Άντζελες το 1985. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Farrell, τον Navarro, τον ντράμερ Stephen Perkins και τον μπασίστα Eric Avery. Έχουν επανενωθεί μετά από περισσότερο από μια δεκαετία και πρόκειται να παίξουν μια σειρά από ημερομηνίες τους επόμενους μήνες σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ μαζί: Nothing's Shocking (1988), Ritual De Lo Habitual (1990), Strays (2003) και The Great Escape Artist (2011). Οι επιτυχίες τους περιλαμβάνουν τα Been Caught Stealing, Strays και The Great Escape Artist.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.