Μουσικη

Jane's Addiction: Ο τραγουδιστής έριξε μπουνιά στον κιθαρίστα της μπάντας επί σκηνής

Το συγκρότημα μετρά σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Jane's Addiction: Ο τραγουδιστής έριξε μπουνιά στον κιθαρίστα της μπάντας επί σκηνής

Οι Jane's Addiction ζήτησαν συγγνώμη αφού ακύρωσαν μια επερχόμενη συναυλία τους μετά από καβγά επί σκηνής στη Βοστώνη.

Το βράδυ της Παρασκευής, η μπάντα Jane's Addiction διέκοψε τη συναυλία του αφού ο frontman Perry Farrell έριξε μια γροθιά στον κιθαρίστα David Navarro.

Θα έπαιζαν την Κυριακή στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ στο πλαίσιο της περιοδείας επανένωσής τους, αλλά αυτό τώρα ακυρώθηκε.
«Θέλουμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη από τους οπαδούς μας για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ», έγραψε το συγκρότημα στο Instagram το Σάββατο. «Ως αποτέλεσμα, θα ακυρώσουμε την αυριανή μας συναυλία στο Μπρίτζπορτ».

Το συγκρότημα επέμεινε ότι οι οπαδοί θα αποζημιωθούν.

Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τον Farrell να φωνάζει στον Navarro, 57 ετών, και να τον γρονθοκοπεί. Ο 65χρονος στη συνέχεια συγκρατήθηκε από το προσωπικό και απομακρύνθηκε από τη σκηνή στο Leader Bank Pavilion της Βοστώνης.

Οι Jane's Addiction σχηματίστηκαν στο Λος Άντζελες το 1985. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Farrell, τον Navarro, τον ντράμερ Stephen Perkins και τον μπασίστα Eric Avery. Έχουν επανενωθεί μετά από περισσότερο από μια δεκαετία και πρόκειται να παίξουν μια σειρά από ημερομηνίες τους επόμενους μήνες σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ μαζί: Nothing's Shocking (1988), Ritual De Lo Habitual (1990), Strays (2003) και The Great Escape Artist (2011). Οι επιτυχίες τους περιλαμβάνουν τα Been Caught Stealing, Strays και The Great Escape Artist.