Μουσικη

Πότε έρχεται η επόμενη μεγάλη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν;

Οι φήμες που κυκλοφορούν μετά τη συγκλονιστική ερμηνεία της στο Παρίσι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σελίν Ντιόν: Ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη εμφάνιση της
Σελίν Ντιόν: Ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη εμφάνιση της © Instagram

Ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν - Οι φήμες που κυκλοφορούν 

Μετά την σαρωτική εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η Σελίν Ντιόν αναμένεται να κάνει μια τεράστια επιστροφή στην καριέρα της με μία εμφάνιση στην επόμενη Eurovision.

Η κορυφαία τραγουδίστρια που δίνει μάχη με το ανίατο σύνδρομο δυσκίνητου ατόμου, από το οποίο πάσχει, έκανε μια εμφάνιση που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων τον Ιούλιο.

Celine Dion en la Ceremonia de Apertura de Paris 2024 🎤✨

Η Σελίν Ντιόν στη Eurovision;

Η Σελίν Ντιόν, μετά από πολύ καιρό απουσίας «επέστρεψε» και λέγεται ότι θα κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση και στη σκηνή της Eurovision το 2025. Ο Moritz Stadler, εκτελεστικός συμπαραγωγός της Eurovision 2025, μίλησε στο podcast Eurovis-Huns και αρνήθηκε να διαψεύσει τη συμμετοχή της διάσημης τραγουδίστριας. «Φτιάχνουμε ένα σπουδαίο σόου. Και έχετε δίκιο, η Σελίν Ντιόν είναι ένας θρύλος! Δεν πρόκειται να σας πω τώρα. Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε, γιατί πρέπει να έχετε λίγη αγωνία μέχρι τον επόμενο Μάιο» είπε.

Ήταν το 1988 όταν η Σελίν Ντιόν κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπώντας την Ελβετία με το τραγούδι «Ne Partez Pas Sans Moi».

Céline Dion - Ne Partez Pas Sans Moi - Switzerland 🇨🇭- Winner of Eurovision 1988

Φέτος, η ίδια χώρα έλαβε ξανά τη νίκη με την συμμετοχή του Nemo και το τραγούδι του «The Code».

Η Σελίν Ντιόν έχει γράψει ιστορία με την χαρακτηριστική φωνή της και τις ανατριχιαστικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει σε όλη την πορεία της καριέρας της. Θεωρείται μία από τις κορυφαίες και καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών. Το πιο γνωστό της τραγούδι έχει τίτλο «My Heart Will Go On» το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack της ταινίας «Τιτανικός». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.