Μουσικη

Ο Κέντρικ Λαμάρ θα είναι επικεφαλής του show του Super Bowl στη Νέα Ορλεάνη

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 9 Φεβρουαρίου 2025

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέντρικ Λαμάρ: Δημοσιοποίησε νέα μουσική σε ταινία μικρού μήκους για τη Chanel - Συνεργασία μεταξύ του γαλλικού γίγαντα της μόδας και της εταιρείας του ράπερ.
© EPA/Kiko Huesca

Κέντρικ Λαμάρ: Επικεφαλής του show του Super Bowl

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης της χιπ χοπ Κέντρικ Λαμάρ θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl της 9ης Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή η National Football League, η Apple Music και η εταιρεία Roc Nation.

Ο Κέντρικ Λαμάρ από το Κόμπτον, την καρδιά της ραπ σκηνής του Λος Άντζελες, έχει 17 βραβεία Γκράμι και εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του σόου στο ημίχρονο του Super Bowl το 2022 μαζί με τους Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem και Mary J. Blige.

«Η ραπ μουσική εξακολουθεί να είναι το πιο επιδραστικό είδος μέχρι σήμερα. Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο το γιατί. Πήραν το σωστό», δήλωσε ο Λαμάρ σε δελτίο τύπου.

Ο Λαμάρ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία από το ντεμπούτο άλμπουμ του «good kid, m.A.A.A.d city» που κυκλοφόρησε το 2012. Έγινε ο πρώτος μη κλασικός, μη τζαζ μουσικός που κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ για το άλμπουμ του «DAMN.» το 2017.

Ο βραβευμένος με Γκράμι καλλιτέχνης Usher εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl της περασμένης σεζόν, το οποίο είναι μία από τις πιο πολυπόθητες θέσεις στο μουσικό ημερολόγιο των ΗΠΑ.

Στη σκηνή του Super Bowl έχουν ανέβει όλα αυτά τα χρόνια εμβληματικοί καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, η Beyonce, ο Stevie Wonder, ο Prince και ο Bruce Springsteen.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.