Μουσικη

Oasis: Τι απάντησε ο Λίαμ Γκάλαχερ σε θαυμαστή που παραπονέθηκε για τα ακριβά εισιτήρια

Βροχή τα αρνητικά σχόλια στα social media για την αγενή συμπεριφορά του

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Oasis: Τι απάντησε ο Λίαμ Γκάλαχερ σε θαυμαστή που παραπονέθηκε για τα ακριβά εισιτήρια

O τραγουδιστής των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ δεν κρατήθηκε και απάντησε γράφοντας «σκάσε» σε έναν από τους θαυμαστές του o οποίος παραπονέθηκε για την αυξημένη τιμή των εισιτηρίων των επερχόμενων συναυλιών του συγκροτήματος στη Βρετανία, 15 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση.

Συγκεκριμένα χρήστης του Χ έγραψε στον λογαριασμό του τραγουδιστή «Δεν περίμενα ότι οι Oasis θα εξαπατούσαν έτσι τους θαυμαστές τους». Η απάντηση του Λίαμ Γκάλαχερ ήταν ένα μονολεκτικό «σκάσε», η οποία, δέχθηκε βροχή αρνητικών σχολίων: «Το γεγονός ότι απαντάς με αυτόν τον τρόπο στους χιλιάδες θαυμαστές σου που έχουν πληρώσει για τη ζωή που κάνεις, αποδεικνύει πόσο έχεις ξεπουληθεί» τού έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος ενώ κάποιος άλλος τού θύμισε πως κατά το παρελθόν είχε επικρίνει δημόσια τον αδελφό του, για τα ακριβά εισιτήρια των συναυλιών του.

Έρευνα στην Ticketmaster για τις ακριβές τιμές εισιτηρίων

Η επιλογή της Ticketmaster να κάνει χρήση της δυναμικής τιμολόγησης στην προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες του συγκροτήματος σε Κάρντιφ, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Εδιμβούργο και Δουβλίνο, που είχαν ως αποτέλεσμα οι τιμές τους να εκτοξευθούν, μέσα σε λίγες μόνον ώρες, από 148 σε 355 ευρώ, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και οδήγησε τις αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έρευνα για πιθανή αισχροκέρδεια και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των καταναλωτών.

Παρότι η επίσημη απάντηση του συγκροτήματος ήταν πως οι ίδιοι δεν εμπλέκονται καθόλου με την διαδικασία της προπώλησης των εισιτηρίων, τα σχόλια του Λίαμ Γκάλαχερ στα social media εξόργισαν πολλούς από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του συγκροτήματος που περίμεναν ώρες ολόκληρες στην διαδικτυακή ουρά για το μαγικό χαρτάκι.

Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν δίστασε να ειρωνευτεί κάποιον από τους θαυμαστές του που τον ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν επιπλέον εισιτήρια, απαντώντας του, με ένα ατυχές λογοπαίγνιο, πως θα κοστίζουν 100.000 λίρες και θα είναι για γονατιστούς.

Όσον αφορά, πάντως, στις δύο νέες συναυλίες που προστέθηκαν στο πρόγραμμα του Γουέμπλεϊ, τις 27 και 28 Σεπτεμβρίου του 2025, οι διοργανωτές δήλωσαν πως τα εισιτήρια θα πωληθούν με μια κλιμακωτή διαδικασία ψηφοφορίας μόνο με πρόσκληση και πως στις αιτήσεις για συμμετοχή στην ψηφοφορία θα προηγηθούν όσοι δεν τα κατάφεραν στην αρχική πώληση με την Ticketmaster.