Μουσικη

Οι Linkin Park επιστρέφουν: Νέα τραγουδίστρια και άλμπουμ 7 χρόνια μετά το θάνατο του Chester Bennington

Νέα μέλη, αλλά και νέος δίσκος με τη δημοφιλή alternative ροκ μπάντα να επιστρέφει!

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Linkin Park επιστρέφουν: Νέα τραγουδίστρια και άλμπουμ 7 χρόνια μετά το θάνατο του Chester Bennington
Ο Mike Shinoda και η Emily Armstrong στην επιστροφή των Linkin Park © Timothy Norris/Getty Images

Linkin Park: Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ 7 χρόνια μετά - Νέα μέλη, αλλά και νέος δίσκος με τη δημοφιλή alternative ροκ μπάντα να επιστρέφει!

Η πολυαναμενόμενη αναμονή έλαβε τέλος. Εδώ και μέρες, οι Linkin Park είχαν γυρίσει την κλεψύδρα, με αναρτήσεις τους στο Instagram και ήταν ξεκάθαρο πως κάτι νέο θα ερχόταν.

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν reunion φέρνοντας νέα μέλη, νέο άλμπουμ και μία νέα σελίδα στη μουσική τους ιστορία. Tο συγκρότημα αποκάλυψε την Emily Armstrong των «Dead Sara» ως νέα τραγουδίστρια, συνοδεύοντας την πολύκροτη είδηση με την ανακοίνωση μιας νέας κυκλοφορίας. Το σχήμα συμπληρώνει ο ντράμερ Colin Brittain, που αντικατέστησε τον Rob Bourdon.

Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το πρώτο single την Πέμπτη «The Emptiness Machine», ενώ την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν συναυλίες σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Γερμανία, Νότια Κορέα και Κολομβία.

The Emptiness Machine (Official Music Video) - Linkin Park

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και νέο άλμπουμ στις 15 Νοεμβρίου… μια προσφορά 11 κομματιών με τίτλο «From Zero». Η νέα εποχή των Linkin Park μόλις ανοίγεται!

Η επανένωση των βασικών μελών των Linkin Park

Μετά από μια συναυλία-αφιέρωμα με δεκάδες ειδικούς καλεσμένους τραγουδιστές τον Οκτώβριο toy 2017, τα μέλη των Linkin Park τράβηξαν χωριστούς δρόμους: Ο Shinoda κυκλοφόρησε το στοχαστικό σόλο άλμπουμ Post Traumatic το 2018, στη συνέχεια περιόδευσε σε όλο τον κόσμο, ενώ οι Delson, Farrell, Hahn και ο ντράμερ Rob Bourdon (ο οποίος δεν επιστρέφει για τη νέα αυτή εποχή) σταμάτησαν σε μεγάλο βαθμό να κάνουν μουσική.

Με πληροφορίες από Billboard

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.