Μουσικη

Το πρώτο τραγούδι της Lady Gaga από το νέο της άλμπουμ κυκλοφορεί τον Οκτώβριο

«Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω φτιάξει στο παρελθόν», δήλωσε η τραγουδίστρια

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το πρώτο τραγούδι της Lady Gaga από το νέο της άλμπουμ κυκλοφορεί τον Οκτώβριο

Η Lady Gaga σχεδιάζει να επιστρέψει σύντομα με νέο άλμπουμ, ενώ τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι από τα καινούργια της κομμάτια.

Σε ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία από το πρόγραμμά της γραμμένο σε σελίδα του ξενοδοχείου όπου διαμένει. Για τον Οκτώβριο, κάτω από την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες η τραγουδίστρια σημείωσε «XX Oκτωβρίου: LG7 πρώτο τραγούδι».

Η Lady Gaga πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Die With a Smile»

Η Lady Gaga, πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Die With a Smile» μία συνεργασία έκπληξη με τον Μπρούνο Μαρς το οποίο δεν θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ σύμφωνα με εκπρόσωπό της.

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια δουλεύει σκληρά εδώ και αρκετούς μήνες για αυτήν έχοντας μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το στούντιο.

«Έχω γράψει τόσα πολλά τραγούδια και έχω κάνει παραγωγή τόσων πολλών τραγουδιών» δήλωσε η σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας «Chromatica Ball Film» και προσθέτει για το νέο άλμπουμ. «Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω φτιάξει στο παρελθόν».

«Υπάρχει κάτι πραγματικό όμορφο στο να ξέρεις ότι θα σε αγαπούν ό,τι κι αν κάνεις», συμπλήρωσε.