Μουσικη

Έλτον Τζον: Αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σοβαρή μόλυνση στο μάτι

Το post του στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eltonjohn

Έλτον Τζον: Αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σοβαρή μόλυνση στο μάτι - Το post του στο Instagram

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε πως δίνει «μάχη» με μια σοβαρή μόλυνση στο μάτι.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή μόλυνση στο μάτι που δυστυχώς με άφησε με περιορισμένη όραση στο ένα μάτι», μοιράστηκε ο 77χρονος τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram την Τρίτη.

«Θεραπεύομαι, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο μάτι μου».

Ο Έλτον Τζον δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την «εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών».

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του για την οικογένειά του - τον σύζυγό του David Furnish και τους γιους τους, Zachary, 13 ετών, και Elijah, 11 ετών - οι οποίοι «με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες».

Ο Τζον πέρασε το καλοκαίρι «αναρρώνοντας στο σπίτι» και αισθάνεται θετικά για την πρόοδο που «έχω κάνει στην επούλωση και την ανάρρωσή μου μέχρι στιγμής».

elton-john

Ο μουσικός έκλεισε την ανακοίνωση με την υπογραφή «αγάπη και ευγνωμοσύνη». Αφού μοιράστηκε το μήνυμά του, οι θαυμαστές του - και ορισμένες διασημότητες - κατέκλυσαν τα σχόλια με θετικά μηνύματα. «Περαστικά κύριε Έλτον», έγραψε η Κάρνι Γουίλσον.

«Σου στέλνω αγάπη Έλτον και στέλνω καλή ενέργεια για τη θεραπεία σου. ✌🏼😳✌🏼💙», έγραψε η Rosanna Arquette ενώ η σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace σχολίασε: «Σου στέλνω τόση αγάπη Έλτον! Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σύντομα. Σ' αγαπώ ♥️♥️♥️».

Πέρυσι, ο Έλτον Τζον υπέστη άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν εισήχθη για λίγο στο νοσοκομείο αφού γλίστρησε στη βίλα του στη Νίκαια της Γαλλίας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά το ατύχημα χθες στο σπίτι του στη Νότια Γαλλία, ο Έλτον επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε τότε ο εκπρόσωπός του στο Page Six.

«Έπειτα από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο σήμερα το πρωί και τώρα είναι πίσω στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του».

Τέλος, να θυμίσουμε πως το 2017 έδωσε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αδένα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.