Μουσικη

Η Μαρίνα Σάττι διέκοψε συναυλία επειδή της πέταγαν αυγά: «Μην ρίχνετε πράγματα στη σκηνή»

Ένα απρόοπτο σημάδεψε την εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκνευρισμένη η Μαρίνα Σάττι διέκοψε συναυλία επειδή της πέταγαν αυγά: «Μην ρίχνετε πράγματα στη σκηνή - Κοντεύουμε να πέσουμε»

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξάνδρειας Ημαθείας συνεχίζοντας τις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Ωστόσο, το live της Μαρίνας Σάττι σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο περιστατικό που εκνεύρισε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας άγνωστοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος της σκηνής και της ίδιας αυγά και άλλα αντικείμενα, όπως αναπτήρες.

Την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι της «MIXTAPE» και στη σκηνή βρίσκονταν οι δύο χορευτές της, η Μαρίνα Σάττι διέκοψε τη συναυλία και φανερά ενοχλημένη απευθύνθηκε στο κοινό της.

«Στοπ, στοπ, στοπ. Γεια σας. Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε… ένα αβγό σπασμένο φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια,  γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου είδους; Ειδικά αυγά ωμά ας πούμε; Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ωραία πάμε. Ρίχτο άλλη μία», είπε η Μαρίνα Σάττι χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Σύμφωνα με αναφορές, η Μαρίνα Σάττι συνέχισε τη συναυλία της, όμως εν αντιθέσει με άλλες εμφανίσεις της που διαρκούν στις 2,5 με 3 ώρες, εκνευρισμένη έκλεισε το πρόγραμμά της στη 1,5 ώρα και δεν ξαναβγήκε.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι