Μουσικη

Η τραγουδίστρια των Crazy P, Danielle Moore πέθανε σε ηλικία 52 ετών

Το συγκρότημα μοιράστηκε τα άσχημα νέα σε μια δήλωση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδίστρια των Crazy P, Danielle Moore πέθανε σε ηλικία 52 ετών
H Danielle Moore εντάχθηκε στους Crazy P το 2002 © Instagram/crazypmusic

Η τραγουδίστρια των Crazy P, Danielle Moore πέθανε σε ηλικία 52 ετών

Η Danielle Moore τραγουδίστρια των βρετανών Crazy P, πέθανε σε ηλικία 52 ετών.      

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απίστευτη και συγκλονιστική είδηση ​​ότι η όμορφη Danielle Moore πέθανε σε ξαφνικές και τραγικές συνθήκες», έγραφε η ανάρτηση.

Η ανάρτηση δεν περιγράφει λεπτομερώς πώς πέθανε η Moore, αλλά απέτισε φόρο τιμής στην τραγουδίστρια που «έζησε μια ζωή με γνώμονα την αγάπη της κοινότητας συμπόνιας και της μουσικής».

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε οι ίδιοι τα νέα και ξέρουμε ότι θα είναι το ίδιο για όλους εσάς. Μας έδωσε τόσα πολλά και την αγαπάμε τόσο πολύ», συνέχισε. «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να επεξεργαστούμε ότι αυτό συνέβη. Η Danielle έζησε μια ζωή με γνώμονα την αγάπη της κοινότητας και της μουσικής. Έζησε τη μεγαλύτερη ζωή. Θα μας λείψει με όλη μας την καρδιά».

Η Danielle Moore εντάχθηκε στους Crazy P το 2002, μαζί με τον μπασίστα Tim Davies και τον Mav Kendricks στα πλήκτρα. Η μπάντα κυκλοφόρησε στη συνέχεια επτά στούντιο άλμπουμ.

Το γκρουπ υποστήριξε πρόσφατα την Róisín Murphy σε περιοδεία. Γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Murphy απέτισε φόρο τιμής στην Moore, την οποία αποκάλεσε «ένα καταπληκτικό άτομο και μια καταπληκτική τραγουδίστρια, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό».

Eruption - Crazy P

«Ξέρω ότι θα υπάρξει μεγάλη αίσθηση απώλειας και πένθους σε όλη την κοινότητά μας», δημοσίευσε μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία.

«Άγγιξε όλους όσους γνώρισε με φως και αγάπη. Στέλνοντας τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά της που ήταν πιο κοντά της. Εγώ, όπως πολλοί, την αγάπησα και τη θαύμασα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.