Μουσικη

Στην αναμονή οι θαυμαστές των Oasis για ένα εισιτήριο για την περιοδεία επανένωσης

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τις συναυλίες στη Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oasis
Oasis: Αναμονή για ένα εισιτήριο της περιοδείας επανένωσης © EPA / ADAM VAUGHAN

Oasis: Αναμονή για ένα εισιτήριο της περιοδείας επανένωσης - Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τις συναυλίες στη Βρετανία

Στην αναμονή για ένα εισιτήριο συναυλιών των Oasis βρίσκονται οι θαυμαστές του συγκροτήματος, μετά την επανένωση που προκάλεσε φρενίτιδα. Την Τρίτη οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ έδωσαν τέλος στην 15ετή διαμάχη τους και θα συνυπάρξουν και πάλι στη σκηνή μετά τα χρόνια του 1990 για τις ανάγκες της περιοδείας. 

Τα εισιτήρια για 15 συναυλίες των Oasis στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Ιούλιο και Αύγουστο πουλήθηκαν όλα από τις 9 πμ τοπική ώρα που ξεκίνησε η διάθεσή τους. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα εισιτήρια με εκατοντάδες χιλιάδες να περιμένουν επί ώρες στο διαδίκτυο και άλλους να μην μπορούν καν να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους που τα πωλούν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3rd1oio50kx)

Οι Oasis επιστρέφουν με παγκόσμια περιοδεία

Το συγκρότημα που έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες όπως τα "Wonderwall", "Don't Look Back In Anger" και "Champagne Supernova" θα πραγματοποιήσει 17 συναυλίες στο Κάρντιφ, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Εδιμβούργο και το Δουβλίνο.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από περίπου 75 στερλίνες (περί τα 89 ευρώ) και φθάνουν στις 150 περίπου (178 ευρώ) για μια θέση μέσα στο γήπεδο μπροστά από τη σκηνή. Το ακριβότερο είναι για το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου -- που περιλαμβάνει επιπλέον και ένα προ συναυλιακό πάρτι και κοστίζει περισσότερο από 500 λίρες (σχεδόν 594 ευρώ).

Οι Oasis, που δημιουργήθηκαν στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία, το 1991, βοήθησαν στη δημιουργία της εποχής Britpop εκείνης της δεκαετίας, και έγιναν το «αντίπαλο» συγκρότημα των Λονδρέζων Blur. Οι αδερφοί Γκάλαχερ έγιναν διαβόητοι για τις δημόσιες κόντρες τους, οι οποίες ήρθαν στο προσκήνιο σε μια συναυλία στο Παρίσι το 2009, όταν ο Λίαμ έσπασε μια από τις κιθάρες του Νόελ. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τα αδέλφια εμφανίστηκαν μαζί, αν και ο καθένας ερμήνευε συχνά τις επιτυχίες του συγκροτήματος σε sold-out ατομικές εμφανίσεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3qvicgz2wc1)

Oasis: «Βροχή» οι προσφορές για τα δικαιώματα ταινίας σχετικά με την επιστροφή τους

Εταιρείες παραγωγής φέρονται να συγκρούονται για τα δικαιώματα μιας ταινίας σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους. Σύμφωνα με τη Sun, ένας σκληρός «πόλεμος» προσφορών έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνων που θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν τα δικαιώματα. Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Μια ειδική ομάδα στην Apple συναντήθηκε για να συζητήσει την προσφορά που υποβάλλει, και οι εταιρείες που συνεργάζονται με το Netflix και το Prime Video κάνουν το ίδιο». Πρόσθεσε: «Οι προσφορές που υποβάλλονται ανέρχονται σε εκατομμύρια. Ξέρουν ότι η τιμή πρέπει να είναι σωστή για να πείσουν τον Νόελ και τον Λίαμ να το κάνουν».

Η ομάδα των Oasis φέρεται να ετοιμάζεται να εξετάσει τις προσφορές «εν ευθέτω χρόνω», αφού έχει ήδη κατακλυστεί από αυτές μετά την ανακοίνωση της επανένωσης. Ωστόσο, το αν οι μουσικοί θα συμφωνήσουν με τα γυρίσματα της περιοδείας είναι ένα άλλο θέμα, καθώς η πηγή παραδέχτηκε ότι δεν το «χρειάζονται».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.