Μουσικη

Oasis: «Βροχή» οι προσφορές για τα δικαιώματα ταινίας σχετικά με την επιστροφή τους

Το θρυλικό συγκρότημα της Britpop επανενώθηκε και περιοδεύει μετά από 15 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5 ανδρες πανω σε βεσπες
Οι Oasis θα περιοδεύσουν μετά από 15 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία © Instagram/Oasis

Oasis: «Πόλεμος» προσφορών για τα δικαιώματα ταινίας σχετικά με την επιστροφή τους

Τα αδέρφια Νόελ και ο Λίαμ Γκάλαχερ επιβεβαίωσαν ότι οι Oasis επανασυνδέθηκαν και είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν περιοδεία μετά από 15 χρόνια, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Oasis: Ένας σκληρός «πόλεμος» προσφορών έχει ξεσπάσει

Παράλληλα, οι εταιρείες παραγωγής φέρονται επίσης να συγκρούονται για τα δικαιώματα μιας ταινίας σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους.

Σύμφωνα με τη Sun, ένας σκληρός «πόλεμος» προσφορών έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνων που θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν τα δικαιώματα.

Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Μια ειδική ομάδα στην Apple συναντήθηκε για να συζητήσει την προσφορά που υποβάλλει, και οι εταιρείες που συνεργάζονται με το Netflix και το Prime Video κάνουν το ίδιο».

Πρόσθεσε: «Οι προσφορές που υποβάλλονται ανέρχονται σε εκατομμύρια. Ξέρουν ότι η τιμή πρέπει να είναι σωστή για να πείσουν τον Νόελ και τον Λίαμ να το κάνουν».

Η ομάδα των Oasis φέρεται να ετοιμάζεται να εξετάσει τις προσφορές «εν ευθέτω χρόνω», αφού έχει ήδη κατακλυστεί από αυτές μετά την ανακοίνωση της επανένωσης.

Ωστόσο, το αν οι μουσικοί θα συμφωνήσουν με τα γυρίσματα της περιοδείας είναι ένα άλλο θέμα, καθώς η πηγή παραδέχτηκε ότι δεν το «χρειάζονται».

Αυτό έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση τριών νέων ημερομηνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για την περιοδεία επανένωσης την Πέμπτη, μετά από μια «πρωτοφανή» ζήτηση για εισιτήρια.

Το εμβληματικό συγκρότημα της Britpop πρόσθεσε επιπλέον συναυλίες στο Heaton Park στις 16 Ιουλίου, στο Wembley στις 30 Ιουλίου και στο Εδιμβούργο στις 12 Αυγούστου. Οι νέες συναυλίες σημαίνουν ότι οι Oasis θα δώσουν συνολικά 17 συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με πέντε από αυτές στο στάδιο Wembley, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης παγκόσμιας περιοδείας τους το επόμενο έτος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.