Μουσικη

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θετής κόρης του Slash των Guns N' Roses

Η ανακοίνωση του θρυλικού κιθαρίστα

62224-137655.jpg
Newsroom
22’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Lucy-Bleu Knight
Η Lucy-Bleu Knight πέθανε από τοξικότητα υδρόθειου © Instagram/lulubleuu

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θετής κόρης του Slash των Guns N' Roses

Η αιτία θανάτου της Lucy-Bleu Knight, θετής κόρης του Slash των Guns N' Roses, αποκαλύφθηκε έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του πατριού της ότι πέθανε σε ηλικία 25 ετών.

Η Lucy-Bleu Knight αυτοκτόνησε με υδρόθειο

Η New York Post αναφέρει ότι το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες διαπίστωσε ότι η makeup artist πέθανε από τοξικότητα υδρόθειου, ενώ ο τρόπος θανάτου ήταν η αυτοκτονία.

Το υδρόθειο είναι ένα δηλητηριώδες, εύφλεκτο αέριο που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον άνθρωπο αν εκτεθεί σε αυτό για πολύ καιρό, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Τα συμπτώματα της οξείας έκθεσης περιλαμβάνουν ναυτία, πονοκεφάλους, αποπροσανατολισμό ή σύγχυση, απώλεια μνήμης, διαταραχή ισορροπίας, σπασμούς κ.α.

Το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε στο μέσο: «Η κ. Knight βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε μια ιδιωτική κατοικία στις 19 Ιουλίου από τις αστυνομικές αρχές που διενεργούσαν έλεγχο. Ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 15:00. Η εξέταση έγινε από αναπληρωτή ιατροδικαστή στις 22 Ιουλίου. Η αιτία θανάτου πιστοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου».

Η ανακοίνωση του Slash

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Saul Hudson, ανακοίνωσε τον θάνατο της θετής κόρης του μέσω του στις 21 Ιουλίου.

Στην ανάρτησή του, περιέγραψε τη Lucy-Bleu ως «μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, παθιασμένη ονειροπόλα και γοητευτική, αξιαγάπητη, γλυκιά ψυχή». Σε άλλη δημοσίευση, ο 59χρονος σταρ της ροκ μοιράστηκε μια φωτογραφία της Lucy-Bleu και εξέφρασε πόσο συντετριμμένος είναι από τον θάνατό της.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.