Μουσικη

Oasis: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει - Η ανάρτηση για την επανένωση των Gallagher

Θα είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια Gallagher θα βρεθούν στην ίδια σκηνή από το 2009

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Oasis: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει - Θα είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια Gallagher θα βρεθούν στην ίδια σκηνή από το 2009

Η πιο… απίθανη μουσική επανασύνδεση ενδέχεται, τελικά, να πάρει σάρκα και οστά μέσα στο 2025, καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και η φημολογία που θέλει τους Liam και Noel Gallagher να επανέρχονται με τους Oasis στο προσκήνιο.

Η μπάντα των Oasis που γνώρισε άνευ προηγουμένου επιτυχία πριν από περίπου τριάντα χρόνια είχε καταρρεύσει μπροστά στην τοξική σχέση που είχαν αναπτύξει τα δύο αδέλφια, άλλά τώρα η κατάσταση ίσως είναι διαφορετική.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που μιλούν για επανεμφάνιση των Oasis το 2025, ενώ και ο ίδιος ο Liam Gallagher φροντίζει να ανάβει φωτιές με αναρτήσεις του στα social media.

Οι Oasis φέρονται να έχουν κλείσει ήδη να παίξουν δέκα βραδιές στο Γουέμπλεϊ, αλλά και στο Χίτον Παρκ της πατρίδας τους, το Μάντσεστερ, ενώ υπάρχουν επίσης εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι στα σκαριά μια εμφάνιση στο Glastonbury.

Η ανάρτηση για την επιστροφή των Oasis

Ένα σύντομο κλιπ με την ίδια γραμματοσειρά και το ίδιο στυλ με το διάσημο λογότυπο του συγκροτήματος εμφανίστηκε στους λογαριασμούς των αδελφών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή, καθώς και στην επίσημη σελίδα των Oasis.

Δείχνει την ημερομηνία «27.08.24» προτού τρεμοπαίξει και στη συνέχεια διαβάσει «8am».

Οι θαυμαστές του ροκ συγκροτήματος του Μάντσεστερ έχουν παρακαλέσει τα αδέρφια να ανασυνταχθούν από τότε που διαλύθηκαν το 2009, μετά από έναν καβγά στα παρασκήνια του φεστιβάλ Rock en Seine στο Παρίσι.

Ο Liam Gallagher πέρασε μεγάλο μέρος της Κυριακής απαντώντας στις φήμες στο X, πρώην γνωστό ως Twitter: «Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η λέξη FORMER», είπε, προτού μοιραστεί άρθρα ειδήσεων σχετικά με τις φήμες περί επανένωσης.

Η διαφημιστική εκστρατεία έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές, με πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους - και την κριτική τους - στο διαδίκτυο.

Ένας θαυμαστής στο διαδίκτυο είπε ότι το Heaton Park είναι «απαίσιος χώρος για συναυλίες», με τον Liam να απαντά: «Τα λέμε μπροστά... »

Πάντως την Τρίτη 27 Αυγούστου συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που το Definitely Maybe των Oasis που κατέκτησε τα charts μετέτρεψε τους αδελφούς Gallagher σε αστέρια - βοηθώντας να ξεκινήσει η εποχή της Brit-pop και εκτοξεύοντας το συγκρότημα.