Μουσικη

Το τραγούδι και το βίντεο από την συνεργασία της Lady Gaga με τον Bruno Mars

Σε country style

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το τραγούδι και το βίντεο από την συνεργασία της Lady Gaga με τον Bruno Mars

Lady Gaga: Συνεργασία με τον Bruno Mars και κοινό βιντεοκλίπ 

Η Lady Gaga και ο Bruno Mars ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο single «Die With a Smile».

Μοιράστηκαν επίσης ένα βίντεο σε vintage στιλ σε σκηνοθεσία του Daniel Ramos και του ίδιου του Mars όπου ο ίδιος και η Lady Gaga εμφανίζονται με country ενδυμασία σε ένα δωμάτιο φτιαγμένο σαν ένα υβρίδιο στούντιο ηχογράφησης και σκηνικού τηλεοπτικής εκπομπής της δεκαετίας του 1950. 

«Ο Bruno και εγώ έχουμε μεγάλο αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και συζητούσαμε να συνεργαστούμε. Τελείωνα το δικό μου άλμπουμ στο Μαλιμπού και ένα βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα μου ζήτησε να έρθω στο στούντιό του για να ακούσω κάτι που δούλευε. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν έφτασα εκεί και έμεινα άναυδη όταν άκουσα τι είχε αρχίσει να φτιάχνει. Μείναμε ξύπνιοι όλη τη νύχτα και τελειώσαμε τη σύνθεση και την ηχογράφηση του τραγουδιού. Το ταλέντο του Bruno δεν μπορεί να εξηγηθεί. Η μουσικότητα και το όραμά του είναι το επόμενο επίπεδο. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν», ανέφερε η Lady Gaga.

Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile (Official Music Video)

Η Gaga προϊδέασε για το κομμάτι μέσω Instagram χθες (15 Αυγούστου), μοιραζόμενη μια φωτογραφία της ίδιας και του Mars στα μπλε και κόκκινα. «Ενώ περιμένετε μέχρι το LG7...» έγραψε. Στη συνέχεια, έκαναν πρεμιέρα στα εγκαίνια του Intuit Dome στο Inglewood.

Το τελευταίο single της Lady Gaga ήταν το «Hold My Hand», το τραγούδι για το θέμα της ταινίας δράσης «Top Gun: Maverick». Έκτοτε έχει εμφανιστεί στα Όσκαρ του 2023 και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Το έκτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, Chromatica, ήταν το 2020.

Στις 4 Οκτωβρίου, η Gaga θα εμφανιστεί ως Harley Quinn στη συνέχεια του Joker του Todd Phillips, Joker: Folie à Deux, δίπλα στον Joaquin Phoenix στον ομώνυμο ρόλο.

Το πιο πρόσφατο μουσικό εγχείρημα του Bruno Mars είναι το Silk Sonic -το project του με τον Anderson Paak. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο LP An Evening With Silk Sonic το 2021.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.