Μουσικη

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Wembley του Λονδίνου με αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία των τριών νεαρών κοριτσιών στο Σάουθπορτ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ θα εμφανισθεί στο Λονδίνο για 5 συνεχόμενες συναυλίες © ΕΡΑ/MATTEO BAZZI

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Wembley του Λονδίνου με αυξημένα μέτρα ασφαλείας δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία των τριών νεαρών κοριτσιών στο Σάουθπορτ

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Λονδίνο με 5 συνεχόμενες συναυλίες στο στάδιο Wembley κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά από την τρομοκρατική απειλή στην Αυστρία.

LIVE: Fans gather outside Wembley stadium ahead of Taylor Swift show

Είχαν ακυρωθεί τρεις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη

Έπειτα από 43 sold out συναυλίες στην Ευρώπη, η δημοφιλής τραγουδίστρια ολοκληρώνει την επιτυχημένη περιοδεία της με τον τίτλο Eras (Εποχές) στο Λονδίνο αμέσως μετά την ακύρωση των τριών συναυλιών στη Βιέννη της Αυστρίας την περασμένη εβδομάδα, όπου οι μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν ένα τρομοκρατικό σχέδιο της ISIS.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι «τίποτα δεν υποδεικνύει ότι τα θέματα που διερευνώνται από τις αυστριακές αρχές θα έχουν αντίκτυπο στις επερχόμενες εκδηλώσεις εδώ στο Λονδίνο».

Η αστυνομία συνεργάζεται «στενά με τις ομάδες ασφαλείας των χώρων διεξαγωγής και άλλους εταίρους για να διασφαλίσει ότι υπάρχουν τα κατάλληλα σχέδια ασφαλείας και αστυνόμευσης», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δήλωση του.

Όσοι έχουν το πολυπόθητο εισιτήριο έχουν προειδοποιηθεί στον ιστότοπο του σταδίου να αναμένουν «πρόσθετους ελέγχους εισιτηρίων» γύρω από το στάδιο.

Η υπουργός για την αστυνόμευση Diana Johnson δήλωσε ότι η αστυνομία «θα εξετάσει όλες τις πληροφορίες» που σχετίζονται με τις συναυλίες.

Τέιλορ Σουίφτ: «Είμαι εντελώς σοκαρισμένη»

Η επιστροφή της Swift στη βρετανική πρωτεύουσα, μετά από τρεις sold-out συναυλίες τον Ιούνιο, ακολουθεί επίσης δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία τριών νεαρών κοριτσιών από μαχαίρι σε μάθημα χορού με θέμα τη μουσική της ποπ σταρ στη βορειοδυτική Αγγλία.

Μετά την επίθεση με μαχαίρι, η Σουίφτ δήλωσε ότι ήταν «εντελώς σοκαρισμένη» και ότι «δεν ήξερε πώς να μεταφέρει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες αυτές».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan δήλωσε στο Sky News ότι η πόλη «θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την αστυνομία, διασφαλίζοντας ότι οι συναυλίες της Taylor Swift μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο με ασφάλεια».

«Έχουμε τεράστια εμπειρία στην αστυνόμευση αυτών των εκδηλώσεων, δεν εφησυχάζουμε ποτέ, πήραμε πολλά μαθήματα μετά την τρομερή επίθεση στο Manchester Arena», πρόσθεσε ο Khan.

Αναφερόταν στη βομβιστική επίθεση του 2017 σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε, από την οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, ορισμένοι από τους οποίους ήταν παιδιά.

Οι οπαδοί χωρίς εισιτήρια δεν θα επιτρέπεται επίσης να μείνουν έξω από το στάδιο για το λεγόμενο «tay-gate» – την πρακτική δηλαδή να στέκονται έξω από τον χώρο κατά τη διάρκεια του live show για να ακούσουν τη μουσική.

Η ίδια η πόλη βάζει τα δυνατά της για να υποδεχτεί θαυμαστές από όλο τον κόσμο για την περιοδεία Eras. Οι pop-up εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κυμαίνονται από μια δωρεάν συναυλία κλασικής μουσικής «Taylor on Strings» μέχρι ένα θεματικό brunch στο εστιατόριο Gaucho στο Piccadilly, γλυκά διακοσμημένα με βραχιόλια φιλίας στο δημοφιλές εστιατόριο Buns from Home και έργα τέχνης και τοιχογραφίες κοντά στο Wembley Park.

Οι θαυμαστές που βρίσκονται στην πόλη μπορούν επίσης να επισκεφθούν το εξαιρετικό Songbook Trail του μουσείου V&A, το οποίο είναι δωρεάν και περιλαμβάνει πολλά από τα κοστούμια και τα σκηνικά της Σουίφτ.

Αφού ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της που σπάει ρεκόρ και η οποία ξεκίνησε στο Παρίσι τον Μάιο η Σουίφτ θα επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική. Το τελευταίο σκέλος της Eras Tour εκεί, ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Local Hero: Το soundtrack της ταινίας που έγραψε ο ηγέτης των Dire Straits, Mark Knopfler
Το καλοκαίρι που ο Mark Knopfler ολοκλήρωσε το soundtrack της ταινίας «Local Hero»

Η ταινία επανήλθε στο φως από την αρχή πριν από μερικά χρόνια, όταν προέκυψε το σχέδιο του Donald Trump να εγκαταστήσει ένα θέρετρο γκολφ σε μια παρθένα λωρίδα της ακτογραμμής του Aberdeen

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.