Μουσικη

Η LP Giobbi μας στέλνει την κασέτα του καλοκαιριού

Το Summer Tape της αγαπημένης DJ, παραγωγού και πιανίστα για το 2024

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η LP Giobbi μας στέλνει την κασέτα του καλοκαιριού
© CJ Harvey

LP Giobbi: Η κασέτα του καλοκαιριού για τους αναγνώστες της Athens Voice και τους ακροατές του Voice 102.5.

DJ, παραγωγός, πιανίστα κι ακτιβίστρια, η LP Giobbi έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ έχει αναδειχθεί «EQUAL Ambassador» του Spotify και «Artist to Watch» από το Spotify’s RADAR.

«Ήταν πράγματι τρελό. Μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν ήθελα να το κάνω, οπότε τα παράτησα όλα (μου το είπε καθώς πήγαινα σε ένα σόου στην Ισπανία, αλλά μόλις τελείωσα επέστρεψα στο ξενοδοχείο και έπιασα δουλειά!). Της έστειλα μια πρόχειρη ιδέα για το τι σκεφτόμουν, ώστε να μου πει αν της άρεσε ή όχι η κατεύθυνση πριν τελειώσω. Άκουσα ότι της άρεσε, αλλά δεν ήμουν σίγουρη πότε θα κυκλοφορούσε, και μόλις έγινε έμεινα άφωνη όταν έμαθα ότι θα ήμουν το μοναδικό remix του κομματιού που θα έμπαινε στην κυκλοφορία. Ξύπνησα σε μια πλημμύρα από μηνύματα, κυριολεκτικά από όλους όσους με γνώριζαν όταν είδαν ότι η Taylor με είχε κάνει tag στην ανάρτησή της. Αυτό ήταν πέρα από κάθε όριο» είχε εκμυστηρευτεί η LP Giobbi στη συνέντευξή της στην Athens Voice για τη συνεργασία της με την Taylor Swift στο remix του τραγουδιού “Cruel Summer”.

Οπλισμένη με ένα πλήθος οργάνων, όπως πιάνο, synth bass και drum machine, η LP Giobbi φημίζεται για τα υψηλής ενέργειας σετ της αλλά και τις παραγωγές της. Έχει σημειώσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, όπως Coachella, EDC, Lollapalooza, Bonnaroo, Tomorrowland, Electric Forest και Creamfields. Μεταξύ άλλων, έχει υποστηρίξει εμβληματικούς καλλιτέχνες, όπως οι Pete Tong, Fatboy Slim, Diplo, Mochakk, DJ Tennis, Dead & Co και Sofi Tukker, παντού, από το Fabric στο Λονδίνο, το Red Rocks Amphitheatre στο Κολοράντο, το Warehouse Project στο Μάντσεστερ, μέχρι το Amnesia και το Ushuaïa στην Ίμπιζα.

Το 2023, η LP Giobbi κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της, «Light Places», μέσω της Counter Records της Ninja Tune.

Έχοντας ιδρύσει μία πολύπλευρη εταιρεία, μία δισκογραφική, έναν εκδοτικό οίκο και μία κολεκτίβα μαζί με τους Sofi Tukker, την Animal Talk, και το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Femme House που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των εκκολαπτόμενων beatmakers και στην αντιμετώπιση των ανισοτήτων μεταξύ των φύλων στη χορευτική μουσική, όπου οι γυναίκες αποτελούν μόνο δύο τοις εκατό των παραγωγών, η LP Giobbi χρησιμοποιεί την επιτυχία της για να υποστηρίξει θετικές αλλαγές.

Η LP Giobbi έστειλε το δικό της καλοκαιρινό Summer Tape για τους αναγνώστες της Athens Voice, τους ακροατές του Voice 102.5, τους ανθρώπους που την ακολουθούν στο μουσικό της ταξίδι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Local Hero: Το soundtrack της ταινίας που έγραψε ο ηγέτης των Dire Straits, Mark Knopfler
Το καλοκαίρι που ο Mark Knopfler ολοκλήρωσε το soundtrack της ταινίας «Local Hero»

Η ταινία επανήλθε στο φως από την αρχή πριν από μερικά χρόνια, όταν προέκυψε το σχέδιο του Donald Trump να εγκαταστήσει ένα θέρετρο γκολφ σε μια παρθένα λωρίδα της ακτογραμμής του Aberdeen

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.