Μουσικη

O Marilyn Manson κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια

Το single «As Sick As The Secrets Within» από το επερχόμενο άλμπουμ του δόθηκε στη δημοσιότητα

Μπάμπης Καλογιάννης
Μπάμπης Καλογιάννης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Marilyn Manson κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια

O Marilyn Manson κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια, «As Sick As The Secrets Within» - Το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο rock star.

Τον περασμένο Μάιο ανακοινώθηκε η σύμπραξη του Marilyn Manson με τη metal δισκογραφική εταιρεία Nuclear Blast, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή μετά τις συνεργασίες του με μεγάλα διεθνή labels. Φημολογείται δε πως ο Marilyn Manson είχε ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τον επόμενο του δίσκο, τον πρώτο ύστερα από το “We Are Chaos” του 2020.

Μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube, o Marilyn Manson έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το τραγούδι “As Sick As The Secrets Within”, το οποίο αποτελεί το πρώτο δείγμα μουσικής του ύστερα από τέσσερα χρόνια. Είναι δε πολύ πιθανόν το εν λόγω τραγούδι να βρίσκεται στον επόμενο, πολυαναμενόμενο δίσκο του.

As Sick As The Secrets Within

Marilyn Manson: Η επιστροφή του στη μουσική μετά τις καταγγελίες και τις δικαστικές συγκρούσεις για κακοποίηση

Τα τελευταία τρία χρόνια δεν ήταν εύκολα για τον Marilyn Manson, καθώς το όνομά του ενεπλάκη σε μια σειρά δικαστικών συγκρούσεων, σχετικών με σεξουαλική, συναισθηματική και φυσική κακοποίηση. Ανάμεσα σε αυτές που τον κατηγόρησαν ήταν και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, ηθοποιός Evan Rachel Wood, πρωταγωνίστρια της σειράς “Westworld”. Μιλώντας στο podcast “Navigating Narcissism” η Wood ανέφερε πως εκείνη την εποχή εκείνη είχε αρχίσει να έχει κρίσεις άγχους, σε μια περίοδο που το κίνημα #metoo δεν είχε αποκτήσει ακόμα τη μετέπειτα δυναμική του. Άλλη μία ηθοποιός που κατήγγειλε τον Marilyn Manson ήταν η Esme Bianco, γνωστή από το ρόλο της Ros στη δημοφιλή σειρά “Game of Thrones”. Επίσης, την περσινή χρονιά ο Marilyn Manson καταδικάστηκε σε 20 ώρες κοινωφελούς εργασίας και χρηματικό πρόστιμο, μετά από επίθεση προς βιντεογράφο σε συναυλία του στο Νιου Χάμσαϊρ, το 2019. Ο ίδιος ο Marilyn Manson αρνήθηκε επανειλημμένα τις κατηγορίες περί κακοποίησης, τόσο από την Wood όσο και από άλλες γυναίκες. Πολλές από τις αγωγές που κατατέθηκαν, έχουν καταρριφθεί ή διευθετηθεί.

Στα 55 του χρόνια πλέον, ο Marilyn Manson (κατά κόσμον Brian Hugh Warner) έγινε γνωστός ως συνεχιστής της μακράς παράδοσης του shock rock, των περασμένων δεκαετιών. Το όνομα που έδωσε στο προσωπικό του project προήλθε από το συνδυασμό δύο ιδιαίτερα δημοφιλών, για εντελώς διαφορετικούς λόγους, icons της αμερικανικής κουλτούρας. Της Marilyn Monroe και του Charles Manson. Με γκρουπ όπως Kiss, Dio, Black Sabbath και Rainbow να αποτελούν τις πρώτες του επιρροές, ο Manson μαγεύτηκε από το image και την επιδραστικότητα των Kiss, με την επικρατούσα θεωρία να λέει πως το συγκρότημα ήταν ο βασικός λόγος που υιοθέτησε το γνωστό του image. Αποκτώντας σημαντική φήμη στους underground της μουσικής σκηνής της Φλόριντα, ο Marilyn Manson τράβηξε την προσοχή του Trent Reznor των Nine Inch Νails, με τους δυο να ορίζουν σε μεγάλο βαθμό τον industrial ήχο της δεκαετίας του 1990. Μέσα σε 30 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας μετράει 11 studio albums, εκ των οποίων τα δύο έφτασαν μέχρι το No 1. Ο Marilyn Manson έχει καταγράψει και σημαντικές συμμετοχές σε κινηματογράφο και τηλεόραση, με πιο χαρακτηριστική ίσως αυτή της σειράς “Sons of Anarchy”, όπου υποδύθηκε τον νεοναζί Ron Tully.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.