Μουσικη

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε το τολμηρό εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Η ποπ τραγουδίστρια επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με το πρώτο της στούντιο άλμπουμ από το 2020

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kέιτι Πέρι: Αποκάλυψε το «εναλλακτικό» εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Η Kέιτι Πέρι θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ, το 143, στις 20 Σεπτεμβρίου μέσω της Capitol. Θα είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ της ποπ καλλιτέχνιδας από τον Αύγουστο του 2020 με τίτλο Smile.

Σε μια δήλωση Τύπου για το νέο της άλμπουμ, η Κέιτι Πέρι ανέφερε: «Έβαλα στόχο να δημιουργήσω ένα τολμηρό, πληθωρικό, εορταστικό dance-pop άλμπουμ με το συμβολικό 143, την αριθμητική έκφραση της αγάπης, ως διαχρονικό μήνυμα».

© Κaty Perry/Instagram

Η Πέρι συνυπογράφει το lead single του 143, «Woman's World», με τη στιχουργό Chloe Angelides και τους παραγωγούς Lukasz "Dr. Luke" Gottwald, Vaughn Oliver, Rocco Did It Again! και Aaron Joseph.

Η Πέρι έφτιαξε μερικά από τα μεγαλύτερα τραγούδια της -όπως τα "I Kissed a Girl", "Hot n Cold", "Teenage Dream", "Last Friday Night (T.G.I.F.)", "California Gurls" και "Roar"- με τον Dr. Luke, αλλά δεν συνεργάστηκε μαζί του στο Smile ή στο Witness του 2017, μετά τις καταγγελίες ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στην Kesha.

Ο παραγωγός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Kesha και ο ίδιος και η τραγουδίστρια διευθέτησαν την πολύχρονη δικαστική τους διαμάχη πέρυσι.