Μουσικη

Για ποιο λόγο η Σελίν Ντιόν δεν πληρώθηκε για την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Φήμες έλεγαν ότι θα λάμβανε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για ποιο λόγο η Σελίν Ντιόν δεν πληρώθηκε για την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρά την εκπληκτική της ερμηνεία, η Σελίν Ντιόν δεν έλαβε χρηματική αποζημίωση για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Kανένας από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην τελετή δεν έλαβε αμοιβή

Σε αντίθεση με τις φήμες που υποστήριζαν ότι η Σελίν Ντιόν θα πληρωνόταν 2 εκατομμύρια δολάρια για την ερμηνεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η Ολυμπιακή Επιτροπή του Παρισιού 2024 διευκρίνισε ότι κανένας από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην τελετή δεν έλαβε αμοιβή.

«Σε αντίθεση με τις πληροφορίες που μεταδίδονται στα μέσα ενημέρωσης, οι ερμηνευτές που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των τελετών των Αγώνων του Παρισιού 2024 δεν θα λάβουν αμοιβή για την απόδοσή τους», δήλωσε η επιτροπή.

Εξήγησαν περαιτέρω ότι αυτή η απόφαση αντανακλά τη δέσμευση των καλλιτεχνών να συνεισφέρουν σε ένα ιστορικό παγκόσμιο γεγονός.

Η ερμηνεία της Ντιόν στο «L'Hymne à l'amour» της Εντίθ Πιάφ από τον Πύργο του Άιφελ ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς σηματοδότησε την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσε τη μάχη της με το σύνδρομο stiff-person. Μία νευρολογική διαταραχή που την ανάγκασε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της και να θέσει την καριέρα της σε αναμονή.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συμμετοχή της, η Ντιόν εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της, λέγοντας: «Είναι τιμή μου που τραγούδησα απόψε, για την τελετή έναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο γεμάτη από χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις».

Η επιστροφή της μεγάλης ερμηνεύτριας

Η σημασία της επιστροφής της Ντιόν εκτείνεται πέρα ​​από την ερμηνεία της. Ήρθε μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της, «I Am: Celine Dion», στο οποίο η Καναδή ερμηνεύτρια δείχνει τη μάχη της με την σοβαρή ασθένεια.

Το ντοκιμαντέρ αποκάλυψε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, συμπεριλαμβανομένης μιας κρίσης στο στούντιο ηχογράφησης, την οποία ο θεραπευτής της απέδωσε στον υπερδιέγερση του εγκεφάλου της.

Στην εγκάρδια προσφώνησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ντιόν απέτισε φόρο τιμής και στους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Κυρίως, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή», έγραψε.

«Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε πάρετε ένα μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έχει γίνει πραγματικότητα για εσάς».