Μουσικη

Ο Childish Gambino κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «Bando Stone and The New World»

Αυτά είναι τα 17 τραγούδια του «Bando Stone and The New World»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Childish Gambino: Ακούστε το νέο του άλμπουμ «Bando Stone and The New World» που κυκλοφόρησε - Οι συνεργασίες του ράπερ

Childish Gambino: Ακούστε το νέο του άλμπουμ «Bando Stone and The New World» που κυκλοφόρησε - Οι συνεργασίες του ράπερ

Ο Childish Gambino μόλις κυκλοφόρησε το 6ο album του “Bando Stone and The New World” μέσω της Panik Records/Sony Music. Πριν την κυκλοφορία αυτή, ο καλλιτέχνης παρουσίασε το νέο του single In The Night (feat. Jorja Smith & Amaarae)”, σε συνεργασία με τους Dahi (Kendrick Lamar, J.Cole) και Kurtis McKenzie (Doja Cat, Joji).

Ο δίσκος των 17 τραγουδιών ξεκινά με το “Hearts Are Meant To Fly”, ένα electro hip-hop τραγούδι που έγραψε ο Childish Gambino από κοινού με την Amaarae, πριν  «βυθίσει» τους ακροατές στο γραμμένο από τον ίδιο, “Lithonia”, το οποίο σταδιακά εξελίσσεται σε rock ύμνο. Στη συνέχεια, αναδεικνύει τα  φωνητικά του στο καλοκαιρινό “Survive”, προτού καταλήξει σε ήρεμους τόνους κιθάρας στο “Steps Beach” με τους βραβευμένους με Grammy καλλιτέχνες, Steve Lacy και Fousheé. Με τη Fousheé, ο Gambino έχει συνεργαστεί και στο alt-punk pop, “Running Around”, πριν την προσπάθειά του να δείξει τη στιχουργική του ικανότητα στο “Talk My Shit” με τη βοήθεια της Flo Milli.

Όντας πλούσιο σε ήχους, το “Dadvocate” αναδεικνύει την αγάπη του Gambino για τα blues, τη folk αλλά και την country. Ταυτόχρονα, τραγούδια όπως το “Got To Be” και το “Real Love” συνδυάζουν electro-pop, dance και rap ήχους, με το “Yoshinoya” να ξεχωρίζει σε DJ sets και το “A Place Where Love Goes” να συνδυάζει όλη αυτή την ηχητική ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει το album.

Ο Gambino γνωστοποίησε το εν λόγω project στις αρχές του καλοκαιριού, μέσω του trailer για την ομότιτλη ταινία, “Bando Stone and The New World”, στα βραβεία BET 2024 και κατά τη διάρκεια του “Lifetime Achievement Tribute” για τον Usher έδωσε ένα μεγάλο show για το “U Don't Have To Call”.

Childish Gambino - Bando Stone & The New World (Official Trailer)

Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του στις ΗΠΑ ξεκινούν στις 11 Αυγούστου στο στάδιο, Paycom Center, στην Οκλαχόμα, και περιλαμβάνουν 33 στάσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική, με την περιοδεία του στην Αμερική να ολοκληρώνεται με την εμφάνισή στο Σικάγο, στις 3 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, ο Childish Gambino θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε Ευρώπη και Αυστραλία, με πρώτη στάση τη Λυών και τελευταία το Πέρθ της Βαρσοβίας, στις 11 Φεβρουαρίου του 2025.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.