Μουσικη

Αντρέα Μποτσέλι και Τζόνι Ντεπ μάγεψαν τη σκηνή του Teatro del Silenzio

Ο ηθοποιός συνόδευσε μουσικά με την κιθάρα του τον Ιταλό τενόρο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντρέα Μποτσέλι και Τζόνι Ντεπ μάγεψαν τη σκηνή του Teatro del Silenzio

Τζόνι Ντεπ: Στη σκηνή με τον Αντρέα Μποτσέλι - Ο ηθοποιός συνόδευσε μουσικά με την κιθάρα του τον Ιταλό τενόρο

Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε στη σκηνή με τον Αντρέα Μποτσέλι, στο πλαίσιο της τριήμερης συναυλίας που δίνει ο Ιταλός τενόρος στην Ιταλία για τα 30 χρόνιας της ένδοξης καριέρας του.

Αντρέα Μποτσέλι και Τζόνι Ντεπ μάγεψαν τη σκηνή του του Teatro del Silenzio

Ο Τζόνι Ντεπ ανέβηκε μαζί του στη σκηνή του Teatro del Silenzio, στην πόλη Λαζάτικο, που είναι και η γενέτειρα του Μποτσέλι. Βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση δημοσιεύτηκαν στα social media και δείχνουν την άρτια μουσική τους συνύπαρξη.

Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες τίμησαν τον αείμνηστο Τζεφ Μπεκ, ερμηνεύοντας το «En Aranjuez Con Tu Amor», ένα τραγούδι που έπαιξαν μαζί το 2020, όταν ο Ντεπ και ο Τζεφ συνάντησαν τον Άντρεα, σε μία επίσκεψή τους στην Ιταλία. Όπως είπαν ήταν «σαν να παίζουν και οι τρεις μαζί στη σκηνή».

Ο Τζέφ Μπεκ έφυγε από τη ζωή το 2023 και την ίδια χρονιά ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια συναυλία για τη μνήμη του φίλου του, ενώ το 2022 έκαναν tour μαζί, κατά τη διάρκειας της δίκης του σταρ του Χόλιγουντ με την Άμπερ Χερντ.

Σειρά συναυλιών με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας του Αντρέα Μποτσέλι

Η τριήμερη σειρά συναυλιών, με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας του Αντρέα Μποτσέλι στη μουσική, θα πραγματοποιηθεί στις 15, 17 και 19 Ιουλίου.

Μεταξύ των διάσημων καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στην επετειακή σειρά συναυλιών του Αντρέα Μποτσέλι, είναι οι Μπράιαν Μέι, Εντ Σίραν, Ράσελ Κρόου, Ντέιβιντ Φόστερ και Κάθριν ΜακΦι, Πλάσιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας.

Με πληροφορίες από ΤΜΖ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.