Μουσικη

Ο Seba Campos έρχεται στην Αθήνα, για πρώτη φορά μαζί με την μπάντα του

Ένα μουσικό πάρτι με dance κουλτούρα, latin επιρροές, και electronic beats

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Seba Campos έρχεται στην Αθήνα

Seba Campos: Ο χιλιανός μουσικός παραγωγός και DJ εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με την μπάντα του, στις 7 Σεπτεμβρίου

Ο μουσικός παραγωγός και DJ, Seba Campos, έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο Gazarte Ground Stage. Αν και έχει επισκεφτεί στο παρελθόν την Ελλάδα για DJ sets, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το κοινό θα ακούσει live τραγούδια του. Μαζί με την μπάντα του, υπόσχονται να χαρίσουν ένα μουσικό καλοκαιρινό πάρτι, με organic house ήχους, latin επιρροές, world και electronic beats.

Seba Campos & Rodrigo Gallardo - HIjos De La Tierra (Official Lyric Video)

Ο Seba Campos κατάγεται από τη Χιλή, τα τελευταία χρόνια ζει στη κεντρική Ευρώπη και είναι ο συνδιοργανωτής των πάρτι Organica που περιοδεύουν από πόλη σε πόλη. Ανακατεύει τις λατινοαμερικανικές ρίζες του με τις ηλεκτρονικές λούπες και δημιουργεί τον δικό του ήχο, ο οποίος έγινε γνωστός από τραγούδια όπως το “Hijos De La Tierra”, το “Pandora” στο οποίο συνεργάστηκε με τη Μαρία Παπαγεωργίου αλλά και το “Lluvia” με τον Gizmo Varillas. Έχει συνεργαστεί με πολλούς DJs και παραγωγούς από τις σκηνές της House και Downtempo, ενώ το τραγούδι του “Canto Al Sol” έφτασε στο Top 10 των Shazam Charts.

Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησε το “Los Halcones Remix” η νέα του ηχογράφηση που βασίστηκε στο “Los Halcones” του Santiago Moraes. Ο Moraes άκουσε το ηχογράφημα του Campos και του παραχώρησε τα φωνητικά, δημιουργώντας τελικά έναν συνδυασμό electro house, latin beats, afro και τη μελωδία της φωνής του Moraes να κρατάει το «στίγμα» της world κουλτούρας.

Ο Seba Campos έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Πληροφορίες
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Gazarte Ground Stage 
Βουτάδων 32-34, Γκάζι 

Εισιτήρια 
Εισιτήρια online στο https://www.more.com/music/seba-campos/
Προπώληση 23
Πόρτα 25

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.