Μουσικη

O JC Stewart έρχεται στο Release Athens 2024


Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός από την Ιρλανδία θα συνοδεύσει τους Duran Duran

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O JC Stewart έρχεται στο Release Athens 2024


Release Athens 2024: O JC Stewart θα εμφανιστεί μαζί με τους Duran Duran, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τον JC Stewart, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του. Ο Ιρλανδός τραγουδοποιός έρχεται στην Ελλάδα και μαζί με το θρυλικό συγκρότημα Duran Duran υπόσχονται να χαρίσουν ένα από τα μεγαλύτερα Rock & Roll shows του καλοκαιριού. 

O JC Stewart στο Release Athens 2024

«Ο νεαρός John Callum Stewart μεγάλωσε σε μια φάρμα της Βόρειας Ιρλανδίας και στην ηλικία των 27 έχει ήδη καταφέρει πολλά. Ερωτευμένος με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ξεκίνησε τις σόλο εμφανίσεις ενώ ήταν ακόμα μαθητής. Στα 18 του κυκλοφόρησε το πρώτο του single, μόνος του, με τίτλο “Gold”. Στα 21 του υπέγραψε στη Warner Music και κατάφερε να γίνει χρυσός στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, ενώ λίγο αργότερα συνεργάστηκε με τον Σκοτσέζο super star Lewis Capaldi, με τον οποίο έγραψε το hit “Hollywood”. Το τραγούδι σήμερα ξεπερνάει τα 80εκ streams στο Spotify. 

Η διασκευή του στο “I’ll Be There For You”, της αγαπημένης σειράς “Friends”,  έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την Jennifer Aniston να τον αποθεώνει και τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στην αμερικανική τηλεόραση. Πλέον, έχει επιστρέψει στη χώρα του και την τελευταία διετία έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους επισήμως ανερχόμενους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Ο JC Stewart ξεχωρίζει για το προσωπικό του στυλ και τις ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις του.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, τον υποδεχόμαστε στην Πλατεία Νερού, μαζί με το βρετανικό συγκρότημα Duran Duran και ζούμε το μεγαλύτερο show του φετινού καλοκαιριού, στην Πλατεία Νερού!» σημειώνεται στην ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Release Athens 2024: Οι Duran Duran με τον JC Stewart

To Release Athens 2024 υποδέχεται JC Stewart - Οι τιμές των εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα 75 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό. Επίσης, για λίγες ακόμα ημέρες είναι διαθέσιμη μια ειδική προσφορά του Release Athens 2024, για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ, επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση: Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie (17/7, Πλατεία Νερού) + Duran Duran, JC Stewart (18/7, Πλατεία Νερού) στα 120 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Local Hero: Το soundtrack της ταινίας που έγραψε ο ηγέτης των Dire Straits, Mark Knopfler
Το καλοκαίρι που ο Mark Knopfler ολοκλήρωσε το soundtrack της ταινίας «Local Hero»

Η ταινία επανήλθε στο φως από την αρχή πριν από μερικά χρόνια, όταν προέκυψε το σχέδιο του Donald Trump να εγκαταστήσει ένα θέρετρο γκολφ σε μια παρθένα λωρίδα της ακτογραμμής του Aberdeen

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.