Μουσικη

Οι Cypress Hill κάνουν πραγματικότητα αστείο των Simpsons μετά από 28 χρόνια

Θα ερμηνεύσουν το «Black Sunday» με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, δεκαετίες μετά το «προφητικό» επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cypress Hill: Το κορυφαίο hip hop συγκρότημα συνεργάζεται με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου και κάνει πραγματικότητα επεισόδιο των Simpsons από το 1996.
Οι Cypress Hill κάνουν πραγματικότητα αστείο των Simpsons από το 1996 και το επεισόδιο «Homerpalooza» © Instagram/Cypress Hill

Cypress Hill: Το κορυφαίο hip hop συγκρότημα συνεργάζεται με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου και κάνει πραγματικότητα επεισόδιο των Simpsons από το 1996.

Ήταν το 1996, όταν οι Cypress Hill βρέθηκαν στο επίκεντρο της σάτιρας των Simpsons, μέσα από ένα επεισόδιο το οποίο τους εμφάνιζε να πιστεύουν ότι είχαν κλείσει κατά λάθος τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, ενώ τελούσαν υπό την επήρεια κάνναβης.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου, οι Cypress Hill κάνουν πραγματικότητα το αστείο των Simpsons στο Royal Albert Hall.

Cypress Hill: Το κορυφαίο hip hop συγκρότημα συνεργάζεται με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου και κάνει πραγματικότητα επεισόδιο των Simpsons από το 1996.
Οι Cypress Hill θα ερμηνεύσουν το άλμπουμ «Black Sunday» με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου στο Royal Albert Hall © Instagram/Cypress Hill

Οι Cypress Hill με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου

Μετά από χρόνια πίεσης από τους θαυμαστές τους, το αμερικανικό hip hop συγκρότημα επικοινώνησε με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου μέσω των social media και επήλθε συμφωνία μεταξύ τους.

Η παράσταση στο Λονδίνο που θα πραγματοποιηθεί για μια μοναδική βραδιά, βασίζεται στο φημισμένο «Black Sunday». To δεύτερο άλμπουμ των Cypress Hill πούλησε περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο στα βρετανικά charts.

Η LSO θα εκτελέσει μοναδικές ορχηστρικές διασκευές των πιο εμβληματικών τραγουδιών του συγκροτήματος, όπως τα «Insane in the Brain» και «I Wanna Get High».

Οι Cypress Hill έχουν πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της hip hop σκηνής της Δυτικής Ακτής.

Οι Simpsons επαληθεύονται με αφορμή την 30ή επέτειο του «Black Sunday»

Ο MC του συγκροτήματος B-Real δήλωσε στο BBC: «Είναι κάτι που συζητάμε εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά το επεισόδιο των Simpsons. Έτσι είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Και έρχεται με αφορμή την 30ή επέτειο του άλμπουμ “Black Sunday”.

»Έχουμε παίξει σε πολλούς ιστορικούς χώρους κατά τη διάρκεια της καριέρας μας και άλλα τέτοια πράγματα, αλλά τίποτα τόσο διάσημο όσο αυτό».

Ο B-Real πρόσθεσε ότι οι Cypress Hill πάντα επιδίωκαν πειραματικές συνεργασίες ως «out of the box καλλιτέχνες», συνδυάζοντας κατά καιρούς τον hip hop ήχο του συγκροτήματος με ροκ, μέταλ, πανκ, ρέγκε ή ηλεκτρονική μουσική.

Και πρόσθεσε: «Χαιρετίζουμε τους Simpsons γιατί αν δεν είχαν γράψει αυτό το επεισόδιο, πιθανόν να μην το κάναμε αυτό».

Cypress Hill feat. London Symphony Orchestra -- The Simpsons

Οι Cypress Hill στο «Homerpalooza» των Simpsons το 1996

Στο επεισόδιο των Simpsons με τίτλο «Homerpalooza», ο Χόμερ Σίμπσον προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον Μπαρτ και τη Λίσα πηγαίνοντας στο μουσικό φεστιβάλ Hullabalooza (λογοπαίγνιο με το μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza που πραγματοποιείται στο Σικάγο) και κάνοντας παρέα με αστέρες της ραπ και της ροκ της δεκαετίας του 1990, όπως οι Cypress Hill και οι Smashing Pumpkins.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι Cypress Hill καλούν κατά λάθος τη Συμφωνική του Λονδίνου στη σκηνή, ενώ ακολουθεί μια εκτέλεση του «Insane in the Brain» συνοδεία κλασικής ορχήστρας.

(Με πληροφορίες του BBC News και του Guardian)

Διαβάστε ακόμη → Ο Sen Dog των Cypress Hill μιλά στην Athens Voice

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Local Hero: Το soundtrack της ταινίας που έγραψε ο ηγέτης των Dire Straits, Mark Knopfler
Το καλοκαίρι που ο Mark Knopfler ολοκλήρωσε το soundtrack της ταινίας «Local Hero»

Η ταινία επανήλθε στο φως από την αρχή πριν από μερικά χρόνια, όταν προέκυψε το σχέδιο του Donald Trump να εγκαταστήσει ένα θέρετρο γκολφ σε μια παρθένα λωρίδα της ακτογραμμής του Aberdeen

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.