Μουσικη

Η Νίκι Μινάζ ακύρωσε εμφάνιση στη Ρουμανία για λόγους ασφαλείας

Η Αμερικανίδα ράπερ προειδοποιήθηκε για «διαμαρτυρίες στην περιοχή»

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Νίκι Μινάζ ακύρωσε εμφάνισή της σε φεστιβάλ στη Ρουμανία για λόγους ασφάλειας - Εκφράστηκαν φόβοι για διαδηλώσεις στην περιοχή της συναυλίας στο Βουκουρέστι.

Η Αμερικανίδα ράπερ Νίκι Μινάζ ακύρωσε εμφάνισή της σε φεστιβάλ στη Ρουμανία, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για την ασφάλειά της.

Η Νίκι Μινάζ ανέφερε ότι προειδοποιήθηκε για «διαμαρτυρίες στην περιοχή» και σημείωσε ότι έπρεπε να λάβει «τη σωστή απόφαση» για να εξασφαλίσει ότι θα επιστρέψει στο σπίτι για να δει τον γιο της.

Η Νίκι Μινάζ είχε προγραμματίσει συναυλία στο φεστιβάλ Saga στο Βουκουρέστι © EPA/Jalal Morchidi

Νίκι Μινάζ: Ακυρώθηκε η συναυλία στο φεστιβάλ Saga της Ρουμανίας

Η τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει συναυλία στο Saga Festival, στο Βουκουρέστι χθες το βράδυ.

Σε ανάρτησή της στο X, η Νίκι Μινάζ εξήγησε: «Από ανησυχία για τη δική μου ασφάλεια και της ομάδας μας με συμβούλεψαν μέλη της ασφάλειάς μου να μην ταξιδέψω στο Φεστιβάλ της Ρουμανίας απόψε λόγω διαδηλώσεων στην περιοχή».

Εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα εμφανιστώ στο Wireless Festival στο Λονδίνο την Παρασκευή, πρόσθεσε η Νίκι Μινάζ.

Ομάδες της κοινωνίας των πολιτών διοργάνωσαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας χθες στο κέντρο της ρουμανικής πρωτεύουσας, ζητώντας βελτιώσεις στις δημοσιονομικές πολιτικές.

Με απρόοπτα και ακυρώσεις η τουρνέ της Νίκι Μινάζ

Η ακύρωση της συναυλίας της Νίκι Μινάζ στο Βουκουρέστι ήρθε λίγο μετά την απόφαση της σταρ της ραπ να μην εμφανιστεί στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα, μετά τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο της πόλης με την υποψία ότι προσπάθησε να εξάγει ναρκωτικά από την Ολλανδία.

Η καθυστέρηση που προέκυψε από τη σύλληψη υποχρέωσε τη Μινάζ να ακυρώσει το σόου της στην Co-op Live Arena του Μάντσεστερ.