Μουσικη

Απροσδόκητο ντουέτο στη σκηνή: Ο Τζόνι Ντεπ θα συμμετάσχει σε συναυλίες του Αντρέα Μποτσέλι

Ειδικός καλεσμένος του Ιταλού τενόρου ο Αμερικανός ηθοποιός - Η ανάρτηση στο Instagram

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Τζόνι Ντεπ θα συμμετάσχει σε σειρά συναυλιών του Αντρέα Μποτσέλι - Με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας του Ιταλού τενόρου.

Επαίνεσε τον Τζόνι Ντεπ ως έναν «αφοπλιστικά γοητευτικό ηθοποιό» ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι, λίγο πριν από την κοινή τους συναυλία.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια προετοιμάζοντας την επάνοδο στην υποκριτική και στο συγκρότημά του μετά τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση το 2022 κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, θα εμφανιστεί ως ειδικός καλεσμένος στη σειρά συναυλιών του Αντρέα Μποτσέλι στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Μποτσέλι για Τζόνι Ντεπ: «Ένας αφοπλιστικά γοητευτικός ηθοποιός»

Ο Αντρέα Μποτσέλι ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα γράφοντας:

«Ένας αφοπλιστικά γοητευτικός ηθοποιός που έχει δώσει πνοή σε αμέτρητους εμβληματικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, το μουσικό ταλέντο του εκλεκτού καλλιτέχνη είναι εξίσου μεγάλο: ένας πραγματικός ροκ σταρ που αγαπήθηκε και χειροκροτήθηκε παντού.

»Θυμάμαι με αγάπη την επίσκεψή του στο σπίτι μου στην Τοσκάνη, όταν παίζαμε και τραγουδούσαμε», πρόσθεσε ο Αντρέα Μποτσέλι.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αυτό το απροσδόκητο ζευγάρι θα εμφανιστεί ξανά – και αυτή τη φορά δημόσια, καθώς οι θαυμαστές του θα ενθουσιαστούν να το ακούσουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τζόνι που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας: θα είναι χαρά να τον καλωσορίσουμε στη σκηνή του Teatro del Silenzio».

Σειρά συναυλιών με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας του Αντρέα Μποτσέλι

Η τριήμερη σειρά συναυλιών, με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας του Αντρέα Μποτσέλι στη μουσική, θα πραγματοποιηθεί στις 15, 17 και 19 Ιουλίου.

Μεταξύ των διάσημων καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στην επετειακή σειρά συναυλιών του Αντρέα Μποτσέλι, είναι οι Μπράιαν Μέι, Εντ Σίραν, Ράσελ Κρόου, Ντέιβιντ Φόστερ και Κάθριν ΜακΦι, Πλάσιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας.