Μουσικη

O Curtis Harding έρχεται στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου

Ένα πολύ ξεχωριστό live show στο Floyd Live Music Venue

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Curtis Harding έρχεται στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου

Curtis Harding: Έρχεται για μία συναυλία στο Floyd Live Music Venue, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 

O Curtis Harding έρχεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Floyd Live Music Venue, για ένα πολύ ξεχωριστό live show. Μια από τις σπουδαιότερες μαύρες φωνές των τελευταίων χρόνων σε μια βραδιά όπου η soul, η R&B και το hip-hop συναντούν ιδανικά το rock και την ψυχεδέλεια!

Ο Curtis Harding είναι μέλος μιας άτυπης αλλά συναρπαστικής νέας γενιάς καλλιτεχνών, υπεύθυνων για την αναγέννηση της soul. Άμεσος και αναζωογονητικός, με σκηνική παρουσία επιβλητική και εθιστική, ο γεννημένος στο Μίσιγκαν singer-songwriter έχει καταφέρει με μόλις τρεις δίσκους να γευτεί την απόλυτη αποθέωση, εξερευνώντας το παρελθόν για να δημιουργήσει ένα δικό του παρόν, με βάση τη soul αλλά «αγκαλιάζοντας» πολλά ακόμα είδη.

Η ιστορία του είναι πλούσια και ιδιαίτερη, καθώς ξεκίνησε από μικρός τραγουδώντας σε gospel χορωδίες όπου η μητέρα του ήταν μέλος. Στα 00s έκανε δεύτερα φωνητικά στον CeeLo Green, υπήρξε ενεργό μέλος της hip-hop σκηνής της Ατλάντα ενώ το 2009 σχημάτισε μια R&B / garage-rock μπάντα, τους Night Sun in Atlanta, μαζί με μέλη των Black Lips.

Το 2014, ήρθε το ντεμπούτο του, “Soul Power”, με τις κριτικές, κυρίως στην Ευρώπη, να ανακαλύπτουν μια νέα δύναμη. Το 2017, το “Face Your Fear” τον οδηγεί σε νέα απολαυστικά ύψη και σε περιοδείες μαζί με Jack White και Lenny Kravitz και συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ.

Στα τέλη του 2021, έρχεται το “If Words Were Flowers”, ακόμα ένας σπουδαίος δίσκος, ο πιο συναρπαστικός της έως τώρα πορείας του.

Ο ίδιος λέει: «η μητέρα μου έλεγε πάντα, να μου προσφέρεις λουλούδια όσο είμαι εδώ. Αυτό παραμένει μέσα μου. Να δίνω αγάπη και εκτίμηση σε ανθρώπους που αγαπώ πριν είναι αργά. Αυτό είναι και τα τραγούδια μου, προσφέρω λουλούδια προς όλους».

O Curtis Harding έρχεται στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου

Η προπώληση ξεκινάει άμεσα στα 25€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Τηλεφωνικά στο 2117700000
  • Online more.com / Floyd.gr
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης.

Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον του Στ. Μετρό Κεραμεικός / Τηλ. 210 3416706

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.