Μουσικη

Coldplay: Δείτε το νέο videoclip του τραγουδιού που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

«Feels like I'm falling in love» παρουσία 2.000 θαυμαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

 Coldplay: Κυκλοφόρησε το νέο videoclip του τραγουδιού από το Ηρώδειο - «Feels like I'm falling in love» παρουσία 2.000 θαυμαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Αναμονή τέλος για την πρεμιέρα του νέου βιντεοκλίπ των Coldplay στο τραγούδι «Feels like I’m falling in love».

Τη Δευτέρα, στις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), οι Coldplay κυκλοφόρησαν το νέο videoclip που γυρίστηκε στις 10 Ιουνίου στο Ηρώδειο και συνοδεύει το πρώτο τους single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ, «Moon Music».

Δείτε το βιντεοκλίπ:

Coldplay: Κυκλοφόρησε το videoclip που γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο

Το συγκρότημα κάλεσε το ελληνικό κοινό μέσω των social media να συμμετάσχει στο μουσικό βίντεο, με θέα την Ακρόπολη. Το clip ξεκινά με μια γυναίκα να μεταφράζει τους στίχους του κομματιού στη νοηματική γλώσσα, σε ασπρόμαυρο φόντο.

Στη συνέχεια, εμφανίζονται στο βίντεο όλα τα μέλη του συγκροτήματος να κάνουν το ίδιο, ενώ έπειτα το πλάνο αλλάζει και εστιάζει στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού. Το κομμάτι συνεχίζει και το κοινό φαίνεται να γίνεται «ένα», ενώ τραγουδά, χορεύει και χτυπάει παλαμάκια.

Στα δυόμισι λεπτά, το πλάνο αλλάζει και η κάμερα δείχνει το θέατρο όπου οι θαυμαστές φορούν στα χέρια led βραχιολάκια, τραγουδούν όρθιοι και χτυπούν παλαμάκια στον ρυθμό του τραγουδιού. Ο frontman Κρις Μάρτιν και τα υπόλοιπα μέλη των Coldplay φορούν τζάκετ με φωτάκια που αναβοσβήνουν, δίνουν τον παλμό και όλοι ακολουθούν. Πίσω, φαίνονται οι υπέρτιτλοι με όλους τους στίχους ώστε το κοινό να συνοδέψει την μπάντα λέγοντας κάθε φράση.

Στο τέλος του τραγουδιού, όσοι συμμετέχουν στο βίντεο μεταφράζουν τους στίχους στη νοηματική, υπό την καθοδήγηση του Κρις Μάρτιν. Το κλιπ κλείνει με πλάνο από την φωτισμένη Αθήνα.

Σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα τέσσερα μέλη ήταν ευδιάθετα με τον Κρις Μάρτιν να κάνει αστεία σχόλια, να συγκινείται, να χορεύει και να γονατίζει στο έδαφος για την τεράστια υποδοχή των θαυμαστών που νωρίτερα περίμεναν υπομονετικά για πάνω από έξι ώρες ώστε να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Το συγκρότημα συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του, «Music of the Spheres». Πρόσφατη στάση ήταν το βράδυ του Σαββάτου στο βρετανικό φεστιβάλ Glastonbury όπου επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους. Στο τραγούδι «Fix You», οι Coldplay υποδέχθηκαν στη σκηνή τον ηθοποιό Μάικλ Τζ. Φοξ ο οποίος καθόταν στο αναπηρικό αμαξίδιο (σ.σ. ο ηθοποιός δίνει πολυετή μάχη με το Πάρκινσον) και έπαιξε κιθάρα μαζί τους.