Μουσικη

Μαρίνα Σάττι: Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε μα καμία λέξη δεν μπορεί να το περιγράψει

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά τη συναυλία στην Τεχνόπολη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε μα καμία λέξη δεν μπορεί να το περιγράψει
Μαρίνα Σάττι: Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε μα καμία λέξη δεν μπορεί να το περιγράψει © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Μαρίνα Σάττι: Η ανάρτηση μετά το live στην Τεχνόπολη

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Μαρίνα Σάττι ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Τεχνόπολη, μια συναυλία που όπως τονίζει η τραγουδίστρια δείχνει πως τα όνειρά της έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα.

Αφού μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια σειρά από στιγμιότυπα της συναυλίας, η Μαρίνα Σάττι έγραψε ότι ακόμη «προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί».

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε μα καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτές τις εικόνες κι αυτά τα συναισθήματα. Έχουμε δουλέψει για χρόνια όλοι εδώ στην παρέα μας, σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, και φαίνεται ότι τα όνειρα πια έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα- όλοι συμφωνούν όμως ότι το μεγαλύτερο δώρο είστε εσείς, κι αυτή η σύνδεση. Σας υπερευχαριστούμε για αυτό που ζήσαμε μαζί. Έρχονται κι άλλα σύντομα.

Μαρίνα Σάττι: «Λύγισε» όταν έκανε μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα της

Κατά τη διάρκεια του live στην Τεχνόπολη, η ερμηνεύτρια κάποια στιγμή «λύγισε» όταν έκανε μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα της. Ο πατέρας της «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τον περασμένο Απρίλιο, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και αδερφός μου σ' αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων» είπε η Μαρίνα Σάττι και έκανε μια παύση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.