Μουσικη

Μάικλ Τζ. Φοξ: Έπαιξε κιθάρα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο με τους Coldplay

Ο ηθοποιός του «Back to the furure» ενώθηκε με τους Coldplay στο Glastonbury

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Τζ. Φοξ: Έπαιξε κιθάρα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο με τους Coldplay
Φωτογραφία Αρχείου © EPA/DAVID SWANSON

Μάικλ Τζ. Φοξ: Έπαιξε κιθάρα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο με τους Coldplay - Ο ηθοποιός του «Back to the furure» ενώθηκε με τους Coldplay στο Glastonbury

Στο πρώτο «Back to the Future», όταν επιστρέφει ο ήρωας του Μάικλ Τζέι Φοξ με τη χρονομηχανή στα 50ς, πραγματοποιεί κι ένα από τα όνειρά του: παίζει κιθάρα και τραγουδά ροκ εν ρολ στην μπάντα του σχολείου. Στο Glastonbury έγινε πραγματικότητα.

Οι Coldplay μάγεψαν για ακόμη μια φορά στο στο Φεστιβάλ Glastonbury με πάνω από 100.000 ανθρώπους να δίνουν το παρούν καθώς το βρετανικό συγκρότημα έγραφε ιστορία, μιας και έγινε το πρώτο συγκρότημα που λειτουργεί ως headliner για 5η φορά στο Glastonbury. Τη συναυλία όμως έκανε ξεχωριστή η εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Μάικλ Τζ. Φοξ: Έπαιξε κιθάρα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο με τους Coldplay

Σωρεία διασημών έδωσε το παρών όμως τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Μάικλ Τζ. Φοξ όταν ανέβηκε στη σκηνή του Φεστιβάλ. O ηθοποιός, ο οποίος έχει διαγνωστεί εδώ και πολλά χρόνια με τη νόσο Πάρκινσον και δίνει μια γενναία μάχη, εμφανίστηκε σε αμαξίδιο με την κιθάρα του και συμμετείχε κι εκείνος στη συναυλία.

«Ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε σε συγκρότημα είναι επειδή παρακολουθήσαμε το ‘’Back to the Future’’», είπε ο Κρις Μάρτιν απευθυνόμενος στον ηθοποιό. Και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον ήρωά μας για πάντα και έναν από τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους στη γη, τον Μάικλ Τζ. Φοξ Σε ευχαριστούμε πολύ».

Ο ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με πρώιμη έναρξη της νόσου Πάρκινσον σε ηλικία μόλις 30 ετών το 1991, προτού αποκαλύψει την είδηση δημόσια το 1998.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.