Μουσικη

Πέννυ Μπαλτατζή και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος για πρώτη φορά μαζί

Δύο μεγάλες φωνές με εντυπωσιακό ρεπερτόριο, για μια υπέροχη βραδιά τραγουδιού στο Κηποθέατρο Παπάγου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέννυ Μπαλτατζή και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 16 Ιουλίου

Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι διάσημη για τις λάιβ εμφανίσεις της, καταπληκτική φωνή και γοητευτική παρουσία, όπως είναι και ο γνωστός τενόρος, πολύ αγαπητός στο κοινό, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος. Ο Σταύρος τραγουδάει για τον κόσμο, συντονίζεται και φροντίζει να περάσουν καλά οι ακροατές, κι αυτό είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χαρισματικού τραγουδιστή. Η Πέννυ επίσης συντονίζεται με το κοινό, αγαπάει το τραγούδι και γίνεται όλο και καλύτερη. Το νέο τραγούδι της Πέννυ, με τίτλο «… να ονειρευόμαστε», έρχεται  να σηματοδοτήσει τη φετινή τους συνεργασία. 

Από το μιούζικαλ, στην όπερα, από τις διαχρονικές επιτυχίες του Γιώργου Μουζάκη, στις αλησμόνητες ερμηνείες της Τζένης Βάνου και του Γιάννη Βογιατζή, από παγκόσμιες επιτυχίες μέχρι τις προσωπικές τους δημιουργίες. Κόσμοι αντίθετοι, ενώνονται με κοινή αισθητική και δημιουργούν στον ακροατή μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις & συναίσθημα.

Ο Σαλαμπασόπουλος έχει εμφανιστεί κι άλλες φορές στο δροσερό κηποθέατρο Παπάγου με μεγάλη επιτυχία, αλλά στις 16 Ιουλίου είναι το πρώτο του λάιβ με την Πέννυ – ανακάλυψαν ότι ταιριάζουν τέλεια σαν φωνές και σαν παρουσίες, συμπληρωτικά και αρμονικά μεταξύ τους. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συνάντησης αυτής, έχει ο διακεκριμένος ενορχηστρωτής Γιάννης Δίσκος. 

Συντελεστές
Γιάννης Δίσκος - σαξόφωνο, κλαρίνο, ενορχηστρώσεις 

Δημήτρης Καζάνης - Βιολί
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - Κιθάρες
Στέλιος Φραγκούς - Πιάνο/Πλήκτρα
Θοδωρής Σκόνδρας - Μπάσο
Θανάσης Τσακιράκης - Τύμπανα 
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Φιλικόζης
Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Κουτάς 
Παραγωγή - Οργάνωση παραγωγής: ΑΚΑΝΘΟΣ - Νίκος Τσαούσης 

Info
Τρίτη 16 Ιουλίου
Κηποθέατρο Παπάγου  
Ώρα έναρξης : 21:00
Τιμές εισιτηρίων : Α ζώνη 20€ , Β ζώνη 18€ 
Προπώληση: more.com