Μουσικη

Η Lisa των BLACKPINK έσπασε νέο ρεκόρ στο Youtube με το τραγούδι «Rockstar»

Ένα εκατομμύριο προβολές μέσα στα πρώτα 30 λεπτά

Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Lisa των BLACKPINK έσπασε νέο ρεκόρ στο Youtube με το τραγούδι «Rockstar»

Το τραγούδι «Rockstar» της Lisa σημείωσε νέο ρεκόρ και έγινε το ταχύτερο μουσικό βίντεο από μια K-pop καλλιτέχνιδα μέσα στο 2024 που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube μέσα στα πρώτα 30 λεπτά την Παρασκευή.

Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο το «Rockstar» της Lisa έχει φθάσει στις 40 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το βίντεο, που παρουσιάζει τη φωτεινή και πολυσύχναστη Chinatown της Μπανγκόκ τη νύχτα, κυκλοφόρησε από την εταιρεία παραγωγής LLOUD της Lisa και είναι το τρίτο σινγκλ που σπάει ρεκόρ μετά το «Lalisa» και το «Money».

Γυρισμένο σε πολλά σημεία στην περιοχή Chinatown της Μπανγκόκ, όπως η Yaowarat Road, το εμπορικό κέντρο New World Banglamphu και ένα σαλόνι τατουάζ, το βίντεο δείχνει τη Lisa με μια σέξι μαύρη στολή να επιδεικνύει τις ικανότητές της στο ραπάρισμα τραγουδώντας για την κουλτούρα της Ταϊλάνδης.

Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκεται η αμερικανική δισκογραφική RCA Records, με παραγωγούς τους Ryan Tedder και Sam Homaee, τον Sean Bankhead ως χορογράφο και τον Henry Schofield ως σκηνοθέτη.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του K-pop συγκροτήματος BLACKPINK με την YG Entertainment της Νότιας Κορέας πέρυσι, η Lisa ξεκίνησε τη δική της εταιρεία παραγωγής, LLOUD, φέτος τον Φεβρουάριο. Τον Απρίλιο, υπέγραψε με την RCA Records ως σόλο καλλιτέχνης και το «Rockstar» είναι το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησε με τη νέα της εταιρία.