Μουσικη

Shifty Shellshock: Πέθανε ο τραγουδιστής του Βutterfly σε ηλικία 49 ετών

H ραπ-ροκ μπάντα Crazy Town γνώρισε επιτυχία στις αρχές του 2000

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Shifty Shellshock: Πέθανε ο τραγουδιστής του Βutterfly σε ηλικία 49 ετών
© Hulton Archive/Getty Images/Ideal Image

Shifty Shellshock: Πέθανε ο τραγουδιστής του Βutterfly σε ηλικία 49 ετών

Ο τραγουδιστής των Crazy Town Shifty Shellshock ή Seth Binzer, που έγινε διάσημος με το τραγούδι Butterfly, πέθανε σε ηλικία 49 ετών, όπως ανακοίνωσε ιατροδικαστής του Λος Άντζελες.

Ο Binzer, ο οποίος χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό του όνομα Shifty Shellshock, ίδρυσε το συγκρότημα στο Λος Άντζελες το 1995. Το ραπ-ροκ συγκρότημα Crazy Town έγινε γνωστό για το τρίτο τους single, Butterfly, το οποίο έφτασε στο νούμερο ένα του αμερικανικού singles chart και στο νούμερο τρία του βρετανικού singles chart και έγινε ύμνος στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Crazy Town - Butterfly (Official Video)

Το συγκρότημα είχε επίσης επιτυχίες με το Revolving Door την ίδια χρονιά και το Drowning το 2002, που έφτασαν στο 23 και στο 50 αντίστοιχα.

Ο Binzer, ο οποίος έκανε καριέρα και σόλο, είχε παλέψει με τον εθισμό στα ναρκωτικά, εμφανιζόμενος σε δύο σεζόν των ριάλιτι εκπομπών Celebrity Rehab και Sober House. Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone το 2001, ο Καλιφορνέζος μουσικός είχε παραδεχθεί ότι πουλούσε ναρκωτικά επί σειρά ετών, ενώ πέρασε και τρεις μήνες σε φυλακή στην Καλιφόρνια μετά από απόπειρα διάρρηξης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.