Μουσικη

Μαρίνα Σάττι για Mad VMA 2024: Πρώτη φορά κερδίζω βραβείο, χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά τη βράβευσή της Mad VMA 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA 2024
Μαρίνα Σάττι για Mad VMA 2024: Πρώτη φορά κερδίζω βραβείο, χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα © marina.satti/instagram

Μαρίνα Σάττι και Mad VMA 2024: Η πρώτη ανάρτηση για τη βράβευσή της 

Η Μαρίνα Σάττι πήρε «σπίτι» το βραδείο της καλύτερης ποπ καλλιτέχνιδας στα Mad VMA 2024 που έλαβαν χώρα για ακόμη μια φορά στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do το βράδυ της Τετάρτης (19.6).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d24aipvwsvxt)

Σε δημοσίευσή της στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε: «Πρώτη μου φορά που κερδίζω βραβείο. Βραβείο "καλύτερου pop καλλιτέχνη"… ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, πιο μεγάλη σημασία έχει ότι αυτό το βραβείο μου το δώσατε εσείς, με την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Συνεχίζουμε και σύντομα έρχονται κι άλλα».


Τη βράβευση έκανε η Αθηναΐς Νέγκα που την ώρα που προλόγιζε την Μαρίνα Σάττι είπε: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της» είπε αναφερόμενη στο βίντεο που σχολιάστηκε ποικιλοτροπώς και έδειχνε τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.