Μουσικη

Mahmood στα Mad VMA 2024: Αγαπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ

Όσα δήλωσε ο Ιταλός σταρ της μουσικής σκηνής

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mahmood στα Mad VMA 2024: Αγαπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ
Mahmood στα Mad VMA 2024: Αγαπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ © EPA/ETTORE FERRARI

Mad VMA 2024: Οι δηλώσεις του Ιταλού σταρ Mahmood

Όλα τα βλέμματα της μουσικής σκηνής ήταν στραμμένα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do για τα MAD VMA 2024. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Ιταλός σταρ Mahmood που κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του στη σκηνή της Eurovision το 2019 με το «Soldi» που κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 465 βαθμούς πίσω από την Ολλανδία.

Mahmood - Soldi - Italy 🇮🇹 - Grand Final - Eurovision 2019

Ξαναεμφανίστηκε το 2022 μαζί με τον Blanco στο Τορίνο μετά την επιτυχία των Maneskin, και με το «Brividi» κατέκτησαν την 6η θέση.

Mahmood & Blanco - Brividi - LIVE - Italy 🇮🇹 - Grand Final - Eurovision 2022

Μετά την εμφάνισή του στα Mad Video Music Awards, ο Mahmood μίλησε για την εμπειρία του, την αγάπη του για την Ελλάδα, αλλά και τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Mahmood μετά τα Mad Video Music Awards 2024

«Ένιωσα καταπληκτικά, γτιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω από κάποιον στην Ελλάδα. Αγαπώ αυτή τη χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mahmood (@mahmood)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η εμφάνισή μου μου προκάλεσε πολλά συναισθήματα. Ήταν πολύ ωραία, μου άρεσαν τα οπτικά εφέ πίσω μου και η φωτιά. Αγχώνομαι πριν ανέβω στη σκηνή, ειδικά όταν πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d24pi5n1avbd)

Όσο για τα ψέματα που έχουν γραφτεί ανά περιόδους για εκείνον, δήλωσε: «Τα δύο μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για μένα είναι ότι έχω κάνει πλαστική στα αυτιά μου και ότι έχω κάνει λεύκανση δέρματος. Αυτό ήταν περίεργο».

Τέλος, αποκάλυψε ποια είναι η «ένοχη» απόλαυσή του. «Στην Ελλάδα αγαπώ το φαγητό, είναι πολύ καλό. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι να τρώω μαύρη σοκολάτα και στη συνέχεια, κάτι αλμυρό, όπως πατατάκια ή κράκερς», είπε κλείνοντας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.