Μουσικη

H ανάρτηση των Coldplay για το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

«Πρέπει να δείτε το βίντεο εάν έρθετε σε μία από τις συναυλίες μας» αναφέρει η λεζάντα του βίντεο

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Coldplay στο Ηρώδειο: Η ανάρτηση του συγκροτήματος - «Πρέπει να δείτε το βίντεο εάν έρθετε σε μία από τις συναυλίες μας» αναφέρει η λεζάντα 

Οι Coldplay ήρθαν στην Αθήνα για πρώτη φορά και με δύο φαντασμαγορικές συναυλίες φώτισαν τον αττικό ουρανό με χρώματα και χάρισαν στους θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Την επόμενη μέρα των συναυλίων οι Coldplay δεν είχαν τελειώσει από την πρωτεύουσα. Εξέδωσαν ανακοίνωση πως περίμεναν τον κόσμο της Αθήνας να πάει στο Ηρώδειο για να πραγματοποιήσουν μέρος των γυρισμάτων του νέου τραγουδιού, με τίτλο: «Feels Like I’m Falling In Love».

H ανάρτηση των Coldplay για το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα συνθέτοντας ακόμη μια συναρπαστική εμπειρία για όσους κατάφεραν και βρέθηκαν στο Ηρώδειο. Και δεν ήταν λίγοι.

Περίπου 2.000 θαυμαστές των Coldplay ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συγκροτήματος, πήγαν στη Ηρώδειο και έζησαν από κοντά την ανεπανάληπτη εμπειρία με τον Κρις Μάρτιν να αποθεώνει τον κόσμο που τραγουδούσε μετά το τέλος του γυρίσματος.

Σήμερα το βρετανικό συγκρότημα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από τα γυρίσματα στο Ηρώδειο, γράφοντας στη λεζάντα: «Πρέπει να το δείτε αν πρόκειται να έρθετε σε μία από τις συναυλίες μας αυτό το καλοκαίρι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Η Athens Voice συμμετείχε στο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο: Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ