Μουσικη

Coldplay: Πόσο στοίχισε το βίντεο κλιπ που γύρισαν στο Ηρώδειο

Τα χρήματα που δόθηκαν για την παραγωγή και τα διαδικαστικά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Coldplay: Πόσο στοίχισε το βίντεο κλιπ που γύρισαν στο Ηρώδειο - Τα χρήματα που δόθηκαν για την παραγωγή και τα διαδικαστικά

Οι Coldplay βρέθηκαν για δύο μοναδικές συναυλίες στην Αθήνα «μαγεύοντας» το ελληνικό κοινό, το οποίο και κάλεσαν να συμμετάσχει στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «All my Love» που πραγματοποιούνται το Ηρώδειο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες ήταν οι θαυμαστές του συγκροτήματος που σχημάτισαν ουρές έξω από το Ηρώδειο αποδεχόμενοι το «κάλεσμα» των Coldplay στο Instagram.

Οι οδηγίες που δόθηκαν στους φίλους της μπάντας ήταν να μην φορούν άσπρα ρούχα και μπλουζάκια με λογότυπα και στάμπες άλλων συγκροτημάτων. Κατά την είσοδο στο Ηρώδειο, ο κόσμος έπαιρνε από δύο βραχιόλια, ίδια με εκείνα που μοιράζονταν στις συναυλίες του ΟΑΚΑ, τα οποία άναψαν δημιουργώντας το μοναδικής ομορφιάς εφέ που είδαμε και στις συναυλίες τους.

Το ποσό που δόθηκε για το βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο

Όπως έγινε γνωστό, το ποσό που δόθηκε για τις άδειες, την παραγωγή και όλα τα διαδικαστικά που χρειάστηκαν για τα γυρίσματα του «All my Love» ήταν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το γύρισμα διήρκησε από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 23:00 ενώ πλάνα από το γύρισμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αφού κατά την είσοδό τους, οι θαυμαστές άφηναν πίσω τα κινητά τους.