Μουσικη

Σελίν Ντιόν: Είναι σαν κάποιος να προσπαθεί να σε στραγγαλίσει

Τι είπε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της για την υγεία της μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σελίν Ντιόν
Η Σελίν Ντιόν © EPA

Σελίν Ντιόν: Τι είπε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της για την υγεία της μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής της

Η Σελίν Ντιόν παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τον αντίκτυπο που είχε στη φωνή της το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου.

Η Σελίν Ντιόν παραχώρησε στη Hoda Kotb του NBC News την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της για την υγεία της μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής της το 2022 και μίλησε για την κατάστασή της.

«Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει. Είναι σαν κάποιος να πιέζει τον λάρυγγα/φάρυγγα σου», είπε η Σελίν Ντιόν, υψώνοντας τη φωνή της για να δείξει το αποτέλεσμα.

«Ήταν σαν να μιλάς έτσι, και δεν μπορείς να πας ούτε ψηλά ούτε χαμηλά. Μπαίνει σε έναν σπασμό. Ξεκίνησε από τον λαιμό. Σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε καλέ. Αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει την κοιλιακή χώρα, τη σπονδυλική στήλη, τα πλευρά», πρόσθεσε.

Σελίν Ντιόν: Τι είπε για την δυσκαμψία που νιώθει

Η Σελίν Ντιόν υπογράμμισε δε πως η δυσκαμψία μπορεί μερικές φορές να την κάνει να νιώθει σαν να έχει κλειδώσει στη θέση της.

«Αισθάνομαι ότι, αν θελήσω να γυρίσω τα πόδια μου, αυτά θα παραμείνουν στην ίδια θέση. Ή, αν μαγειρεύω -γιατί μου αρέσει να μαγειρεύω- τα δάχτυλά μου, τα χέρια μου, θα κολλήσουν σε ένα σημείο. Είναι κράμπες, αλλά μοιάζει περισσότερο σαν να βρίσκεσαι κολλημένος σε μία θέση και να μην μπορείς να κουνηθείς», υποστήριξε και κατέληξε:

«Έχω σπάσει τα πλευρά μου σε ένα σημείο, γιατί μερικές φορές όταν είναι σε έξαρση, αυτό συμβαίνει», είπε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.