Μουσικη

Οι Offspring ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ «SUPERCHARGED», κυκλοφορώντας το σινγκλ «Make It All Right»

Το 11ο στούντιο άλμπουμ των πανκ βετεράνων έρχεται στις 11 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Offspring
Οι Offspring ανακοίνωσαν το 11ο στούντιο άλμπουμ τους, «SUPERCHARGED» © Instagram/offspring

Οι Offspring ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ «SUPERCHARGED», κυκλοφορώντας το σινγκλ «Make It All Right»

Οι Offspring ανακοίνωσαν το 11ο στούντιο άλμπουμ τους, «SUPERCHARGED», που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου. Οι βετεράνοι του πανκ κυκλοφόρησαν παράλληλα επίσης το βασικό σινγκλ, «Make It All Right».

Make It All Right

Offspring: Θέλαμε αυτός ο δίσκος να έχει καθαρή ενέργεια

«Θέλαμε αυτός ο δίσκος να έχει καθαρή ενέργεια - από την αρχή μέχρι το τέλος. Γι' αυτό το ονομάσαμε SUPERCHARGED», σημείωσε ο Holland σε ένα δελτίο τύπου. «Από το ύψος των φιλοδοξιών μας μέχρι τα βάθη των αγώνων μας, μιλάμε για όλα σε αυτόν τον δίσκο… με έναν τρόπο που γιορτάζει τη ζωή που μοιραζόμαστε και που βρισκόμαστε τώρα. Το σινγκλ μας Make It All Right είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού, επειδή μιλά για τους ανθρώπους στη ζωή μας που μας κάνουν να νιώθουμε δυνατοί όταν αισθανόμαστε χαμηλά – our partners in crime who make us feel all right».

Το «SUPERCHARGED» ηχογραφήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες (Μάουι, Βανκούβερ και στο στούντιο του συγκροτήματος στην Καλιφόρνια) με παραγωγό τον Bob Rock.

«Νιώθω ότι αυτός είναι ο καλύτερος ήχος που είχαμε ποτέ», είπε ο Holland. «Χτυπιόμαστε με αυτό το άλμπουμ εδώ και μήνες. Και ανυπομονούμε να το ακούσετε».

Release Athens 2024: Οι Offspring στην Πλατεία Νερού

Οι Offspring γιορτάζουν φέτος τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του Smash και θα ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού την Κυριακή 9 Ιουνίου για μια εμφάνιση που προβλέπεται να είναι από τις πιο εκρηκτικές του Release Athens 2024.

Το συγκρότημα έχει επίσης προγραμματίσει μια σειρά από εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ, καθώς και δύο συναυλίες στις ΗΠΑ: στο Inkcarceration Festival στις 19 Ιουλίου στο Οχάιο και στο Louder Than Life fest στις 26 Σεπτεμβρίου στο Κεντάκι.

SUPERCHARGED Tracklist

  1. Looking Out for #1
  2. Light It Up
  3. The Fall Guy
  4. Make It All Right
  5. Ok, But This Is the Last Time
  6. Truth in Fiction
  7. Come to Brazil
  8. Get Some
  9. Hanging by a Thread
  10. You Can’t Get There From Here

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.