Μουσικη

Συναυλία για τα 450 χρόνια από την αποπεράτωση του ναού του Αγίου Γεωργίου στη Βενετία

Η Κλεονίκη Δεμίρη θα ερμηνεύσει τραγούδια από την ελληνική παράδοση με τη Μαρίνα Τσοκάνη στο πιάνο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλεονίκη Δεμίρη
Κλεονίκη Δεμίρη: Συναυλία στη Βενετία

Κλεονίκη Δεμίρη: Συναυλία στη Βενετία με τη συνοδεία της Μαρίνας Τσοκάνη στο πιάνο

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Βενετίας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών και η Μητρόπολη Ιταλίας, σε συνεργασία και με την αρωγή της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρώμη, διοργανώνουν συναυλία με την ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη.

Κλεονίκη Δεμίρη: Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγάπες και μνήμες, με τραγούδια σπουδαίων συνθετών

Η Κλεονίκη Δεμίρη είναι ακούραστη, εκτός που έχει φωνή-καμπάνα με μεγάλη τραγουδιστική γκάμα: τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει γωνιά της γης στην οποίαν να μην έχει τραγουδήσει, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η συγκεκριμένη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή 16 Ιουνίου,στην καρδιά της ελληνικής συνοικίας στην Βενετία, την πόλη των γονδολιέρηδων, είναι εορταστική. Σηματοδοτεί και γιορτάζει τα 450 χρόνια που έχουν περάσει «από την αποπεράτωσητου Ιερού Ναού του Αγ. Γεωργίου των Ελλήνωνπου είναι οπαλαιότερος ορθόδοξος ναός της Διασποράς».

Κλεονίκη Δεμίρη - Έλα Να Φύγουμε Γι' Αλλού - Official Music Video

Η Κλεονίκη Δεμίρη μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και τοεξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Φλωρεντία, Στοκχόλμη, Τίρανα, Αμάν, Σκόπια κ.α.), θα παρουσιάσει στη Βενετία ένα εορταστικό και μαζί συγκινητικό πρόγραμμα γεμάτο Ελλάδα. Γεμάτο με αρώματα της θάλασσας και χρώματα της ελληνικήςγης, όπως έχουν αποτυπωθεί στα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, τραγούδια που δημιουργούν έναν πολύχρωμο καμβά πάνω στονοποίο θα «κεντήσουν» ηΚλεονίκη Δεμίρη με τη συνοδεία της  Μαρίνας Τσοκάνη στο πιάνο.

Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγάπες και μνήμες, με τραγούδια σπουδαίων συνθετών, αλλά και τραγούδια από την ελληνική παράδοση που υπόσχονται ότι θα μαγέψουν όχι μόνο τους ομογενείς αλλά και το ιταλόφωνο κοινό.

Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά - Κλεονίκη Δεμίρη - Official Video Clip

Info: Ώρα: 20:00 - Προαύλιος χώρος του Ναού του Αγ. Γεωργίου - Campo dei Greci Βενετίας, Castello 3412.Βενετία, Ιταλία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.